masa üstü pc wireless bağlantı sorunum

SuR
19-05-2012, 16:07   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Merhabalar , masaüstü bilgisayarımdan kablosuz bağlantı yapabiliyordum zyxel modemime kablosuz olarak bağlanabiliodum bilgisayarımda bunun için bir wireless kart var bilgisayarımda bazı problemler yüzünden format atmak zorunda kaldım vista yükledim daha öncede vista yüklüydü fakat bu sefer etrafımdaki wireless ağları göremiyorum başlat cubuğunda çıkıp yanıp sönen o wireless ağları gördüğümüz icon yok sanırım bunun için bir driver yüklenmesi lazım kart bende çok uzun süredir var bir driveri olduğunu bile hatırlamıyorum internette ve forumda araştırdım fakat bulamadım

Kartın markası : ladox wireless-g usb 54 Mbps
Bilgisayarımda vista yüklü.

İnternette aradım bulup yüklediğim şeyde bir sonuca ulaşamadım yardımcı olabilirmisiniz ?

nalkkuş592
25-07-2012, 16:38   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

sanıyorum vifi kapalı kalmış olabilir üzerinde başka bir on-off anahtarı yoksa fn-f2 tuşlarına müşterek basarak on yapabilirsin  veya birtane ağ adaptörü alarak (TAK ÇALIŞTIR ÖZELLİKLİ OLURSA DAHA İYİ OLUR SLX-104 GİBİ CD SİZ) programını yükleyip kullanabilirsin EVN-710 gibi kolay gelsin.             ------------------------------------------------------------------------------------------------------bende next 195000 uyduda kullanmak için ağ adaptörü arıyorum cd siz tak kullan özellikli linux işletim sistemine uygun  slx 104 aldım kullanamadım . kablosuz ağları buluyor fakat bağlanmak için okeylediğimde cihazı boot yapıyor kapatıp açıyor notbook ta gayet güzel çalışıyor  fakat ordada aşırı ısınma yapıyor bir müddet sonra bağlantıyı kesiyor . evn-710 notbookta gayet verimli cihazın kendi adaptöründen sinyal 3-4 kat kuvvetli  cihazdaki çok düşük sinyal seviyesini iyi derecede sinyal seviyesine çeviriyor .