oturum a çtığımda simgeler yaklaşık üç v eya dört kelime gö rünmüyor. budurum çok can sıkıcı. lüften biri yardımcı olsun. sadece boş ekran var. hiçbir şey yok minibus bekler gibi. bekle bekle simgeler çıkmıyor.
yardımlarınızı beklerim
masa üstü simgeleri görünmüyor
simgeler hiç mi görünmüyor ?
gpedit.msc den bir ayar oynadınız mı ?
yada
france yada bu tarz programlar kurulumu ?
yada gerçekten simge yok mu ? :)
bir daha anlatayım. pc yi açtım. hoşgeldiniz mavi ekranda g ö ründükten sonra masa üstü görünüyor. ama sadece masaüstü görünüydr. hiçbir simge yok ve başlat menüsüde yok. bu durum 4-5 dakika sürüyo.bu sürenin ardından simgeler görünüyor. simgeleri beklemek zorunda kalıyorum geç ortaya çıkıyorlar.
osman kardeşim dediklerini hiçbir uymuyor maalesef ve simgelerde var tabiki de :)
ne yapabilirz lütfen yardımcı olun sinirleniyorum. pcyi kıracağım
başlat çalıştır a msconfig yaz ve başlangıçtaki programları gözden geçir. gereksiz olanların önündeki onay işaretini kaldır. ve onayla. pc yeniden başlayacaktır. başladıktan sonraki çıkan uyarıda onay kutusunu doldur ve onayla. sonra bi daha yeniden başlat bakalım farkedecek mi?
bir daha anlatayım. pc yi açtım. hoşgeldiniz mavi ekranda g ö ründükten sonra masa üstü görünüyor. ama sadece masaüstü görünüydr. hiçbir simge yok ve başlat menüsüde yok. bu durum 4-5 dakika sürüyo.bu sürenin ardından simgeler görünüyor. simgeleri beklemek zorunda kalıyorum geç ortaya çıkıyorlar.:)
osman kardeşim dediklerini hiçbir uymuyor maalesef ve simgelerde var tabiki de :)ne yapabilirz lütfen yardımcı olun sinirleniyorum. pcyi kıracağı
dediklerimden de olabilir ama :Dbir tema yada transforpack yüklediniz mi ?
Explorer zarar görmüş gibi..Ctrl-alt-delete yapın ve işlemler sekmesinden explorer.exe yi sonlandırın ve sonra tekrar Ctrl-alt-delete yapıp , yeni görev e tıklayın..Oradan gözat a tıklayıp , Windows un içinde ki explorer i seçin bakalım..Sonra bir daha yeniden başlatın bilgisayarı ?
yaptım birşey değişmedi aynı şekilde bekliyor.yok mu çaresi şu meretin .
bir tema yüklediniz mi ?
+
virüs girmiş olabilir mi , sisteminize ?
bilgisayarı açınca ctrl+alt+del tuşuna bas, uygulamalar>yenigörev>explorer yaz entere bas..bu hemen herşeyi getirir..
fakat her açmada yapmalısın.. kurtulmak için sistem geri yüklemeyi dene.. combofix çalıştır..
explorer sonlandırdım ama geri yeni g örve veremedim çünkü windowsun içinde yoktu. sadece system diye bir dosya vardı ve içi boştu. şimdi listede görünmüyor.
virüs kapmadığından eminim ya . bir sistem geri yüklemeyi deneyiyem bakalım