Arkadaşlar kolay gelsin.
Windows 7 ultimate 32 bit kullanıyorum.
Sorun şu;bu akşam bilgisayarı açınca masaüstündeki araçlar yani saat,takvim,cpu kullanımı vs bunlar yüklenirken windows çalışmayı durdurdu iletisi geldi ve çözüm aratınca bulunamadı ve kapatılması gerekiyor yazıyor.Mecburen kapatıyorum.Norton 2010 ile sistemi tarattım ama birşey çıkmadı.Çözümü bilenler yardımcı olursa sevinirim..
Masaüstü araçları çalışmıyor
tekrar aç yada sistem geri yüklemeyi kullan
gadget die mi ne öle geçio
denetim masası kenarlıklar ..
die geçio
ama olmasa daha ii sistemi yawaşlatıo 1 gün bile kullanmadım vistada xD
aldığım gün kapattım
Sorunu biraz daha açayım.Masaüstüne sağ tık yapıp araçları tıklayınca araçların olduğu pencere açılmıyor.Direk kullanımda olanları yüklüyor.Ordada hata verip kapattırıyor..
hemşerim , sistemi onarmayı deneyebilirsin...
sfc /scannow yaz arama çubuğuna..yönetici olarak çalıştır.. ?
Sistem geri yükleme işe yaramadı.Ben de kullanıcı hesabımı silerek sorunu çözdüm :)
Zaten yönetici hesabım değildi.Artık yönetici hesabımı (administratör)kullanıyorum.Riskli olduğunu biliyorum fakat windows 7 ye ancak böyle hükmediliyor :)
Yardımlarınız için teşekkürler...
Sistem geri yükleme noktası oluşturmanı tavsiye ederim.. :)
dll dosyaları yada başka bir sistem çökme sorunlarında kullanabileceğin bir nimet..gelişmiş önyükleme seçeneklerinden system restore yi seçip , geri yükleme noktasına tıklaman yeterli ...
Windows 7 de sistem geri yükleme noktası oluşturmayı maalesef bulamadım, galiba yok.Mevcut yükleme noktalarını kullanmak gerekiyor.
Olmaz mı :)
Bilgisayaırma sağ tıklayın..Özellikler
Gelişmiş Sistem ayarları
Sistem Koruması sekmesine tıkla..
Sisteminin bulunduğu diske tıkla ve Oluştur a tıkla..
Diğer disklerini kapatmanı öneririm...Sana kalmış..