Masaüstü Arkaplanınız Nasılmış bir Görelim.Yarışma
Tekir buraya dk başı arka planı değiştirip de resim koyup durma lütfen. Bir sayfada 1 resmin olsun, hep senin resimlerle doldu konu ve hiç hoş değil bence.
Arkadaşlar uzun süredir google chromeyi kullanıyorum.Son 2 haftadır şöle bi sorun çıktı.Yeni sekme açıyorum diğer sekmeye geçince o sekme kapanıyor.Sürekli sekmlere tıklayınca açık olan sekme kapanıyor.Bu sorun halen devam ediyor.Bu sorun devam ederken masaüstündeki dosyaları mouse ile sürükleyemiyorum herhangi taşıma kopyalama gibi bi işlem yapamaz hale geldim.Sadece klaveye ile kopyalıyıp yapıştırabiliyorum.Bu sorunlar varken ardından sitelerde mouse kendi kendine tıklamaya başladı.Chromede sayfada dururuken kendi kendine tıklıyor.Format attım devam ediyor tüm sorunlar.Herkes dediki virüs vardır.Format attım devam etti.yerel disk D yi biçimlendirmedim orda özel dosyalarım oldugu için.Tarama yaptım avast ile virüs bulamadım.Lütfen bu konu hakkında bana bi yardımcı olur musunuz sizlerden rica ediyorum.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim.?
Ayrıca mouse kontrol ettim herhangi bi sorun yok .
Konuyu aç sorununa çare bulalım ...
İzmirlifare şurada görelim bir fotonu hep linke tıklamak zorunda bırakıyorsun
Civic e çelik jant , arkaya spoiler birde body kit oldumu tamamdır
Deri koltuk rahat olmuyor terletiyor