Masaüstü bilgisayarıma format atacağım ancak yedeklenmemiş yaklaşık 25 GB lık bilgim var ve kaybetmek istemiyorum.Masaüstünden bu bilgileri laptopa aktarabilir miyim?Bağlama kablosu var mıdır?Eğer bu mümkünse biraz açıklayarak anlatmanızı rica ediyorum.
Masaüstü bilgisayardan laptopa nasıl bilgi atarım?
ağdan ters kablo yaptırarak atabilirsin.
bilgisayarcıya gidip 2 makineyi birbirine baglıyacam bana ters kablo yaparmısın dersen yaparlar,5-10 ytl para alırlar.
2 makinenin de ağ girişlerini birbirine bağla, IP adreslerine birine 192.168.1.2 birine 192.168.1.3 ver bağlantı kur bağlanır, disk sürücüsü özelliklerden paylaşım ver, dosyaları laptop'a at gitsin.
banada teşekkür eder, dua edersin artıkın.
NOT: Düz kabloylada baglanıyor ama yavaş oluyor.
10-15 ytl'ye ıkı ucu USB gırışlı ortasında hub olan kablolar var. her iki makınaya cd'sını yukluyosun ve kabloyu ıkı bılgısayara bağlıyorsun al sana bağlantı.Hem ıp2lerle ugraşmana gerek kalmıyo
Peki IP adreslerine o değerleri nasıl veriyorum?Bu işlem için internet gerekli mi?Bir de su dediğin düz kablo laptopla beraber veriliyo mu yoksa onuda mı bilgisayarcıdan isteyecem?
Teşekkürler...
benim dediğimle 10 ytl hallederken senin dediğinle 30 ytl ye halleder gerek yok,ağ bağlantılarımdan IP noyu değiştirmen bazen gerekiyor ama otomatik alabilir. kablo saglam olsunda.
benımkı bır öneri tabıkı..İstedigini uygulayabılır