arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır öncelikle affınıza sığınıyorum. konuya gelecek olursak masaüstünde dosya varben bu dosyayı ne tür program uygulasam da silinmiyor ve şu hatayı tekrar tekrar veriyor '' c:\kullanıcılar\masaüstü konumunda değil ''diye lütfen yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşşekürler
masaüstü dosya ısrarla silinmiyor
bu nedir? kardeş anlamadım bi programa benziyor galiba.Teamwiever bir bilgisayardan port açmak gibi işlerele uğraşmadan diğer bir bilgisara kolayca ulaşılmasına ve o bilgisayarın uzaktan yönetilmesine yarayan bir programdır.Bilgisayarını linux live cd/dvd ile açıp dosyayı öyle silmeyi dene.
Teamwiever bir bilgisayardan port açmak gibi işlerele uğraşmadan diğer bir bilgisara kolayca ulaşılmasına ve o bilgisayarın uzaktan yönetilmesine yarayan bir programdır.Dosya sistem dosyası ise diye söylediğini önermedim o şekilde silinir ancak windows açılma problemi yapabilir önemli bir dosya ise.Bilgisayarını linux live cd/dvd ile açıp dosyayı öyle silmeyi dene.
http://www.gezginler.net/indir/unlocker.html unlocker silinemeyen dosyaları siler.ayrıca silmek silmek istediğin dosya çalışır durumdaysa silemezsin.silebilmek için önce programı kapatman gerekir
kardeşlerim hemen hemen hepsini yaptım fakat bir türlü silinmiyor unlocker kullandım yönetici oldum yine bana mısın demiyor pire içinde koca yorganı da yakmak istemiyorum başka bir çözüm yolu yokhttp://www.gezginler.net/indir/unlocker.html unlocker silinemeyen dosyaları siler.ayrıca silmek silmek istediğin dosya çalışır durumdaysa silemezsin.silebilmek için önce programı kapatmanZaten unlocker ile de silemediğini söylemiş.
arkadaşım anladığıma göre o tamamen virüstür ve bunu daha önce yaşadım ve şöyle çözdüm :(win8 ayarlarından anlatıcam win7 de aynıdır ama vista ve ya xp olmayabilir) ilk önce "denetim masası"na giriş yapmalısın sonra kategöri bölümünü açıp küçük simgelerini seç önüne çıkan dosyalardan "klasör seçenekleri" ne girip "gelişmiş"i seç ardından seçeneklerin arasından "gizli dosya klasör sürücüleri göster" i seç sonra biraz aşağıya inip "korunan işletim sistemi dosyaları gizle (önerilen)" seçenğini bulup yanındaki tiki kaldır çıkan uyarıya evet deyip geç bir saniyelik ve ya daha fazla bir donma yaşar bilgisayarın sonra masaüstüne dön ve silinmeyen klasörlerle aynı ada sahip soluk renkli klasörü aç içinde sana lazım herşeyi güvenli bir yere kopyala sonra silinmeyen klasör giriş yaptığın klasörü aynı anda sil sonra google a "eset nod32 6 tamindir" yaz sonuçlardan tamindir.com a gir ve indir indikten sonra yüklü antivirüs programın varsa kaldırıp öyle eseti yükle yükleme tamamlanınca uyarıya bilgisyarı yeniden başlat seçeneğine tıkla bilgisyarın yeniden başladıktan sonra programı açıp deneme sürümünü etkinleştir i seç e-posta adresini yazıp ülkeni seç ve tamam de sonra o klasör yeniden masaüstüne gelmişse sağ tıklayıp eset le tarat bir kaç denemeden sonra virüs gidecektir sonra esete girip bilgisyar taramasını seç seçeneklerden bilgisyara bir kere tıklat ve üstteki seçeneklerden kapsamlı taramayı seç muhtemelen bilgisayarında o virüsten en az 10 tane bulacaktır (tek bir dosyadan tüm bilgisyara virüs yayıldığı için) sonra programı kapat ve bilgisayarından eseti kaldır ve yeniden başlat sonra eski antivirüs programını yükle kurulumdan sonra bilgisyarını yeniden başlat açıldığında dosyayı bir daha görmezsin