Masaüstü gelince pc kitleniyor

baturhakan
31-07-2010, 09:58   |  #1  
baturhakan avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
43 mesaj

Bilgisayarı açıyorum tam masaüstü gelir gelmez pc kitleniyor.Bilgisayarı kitlemeden kurtarmak için her defasında    CTRL+Alt+Del  yapıp kullanıcı sekmesinden kendi oturumumu seçip oturumu kapat diyorum.
oturum kapandığında kullanıcı adımı tekrar seçip oturumu açıyorum.kitlenme sorunu böylece çözülüyor.
Ama her bilgisayarı açtığımda bu kitlenme ile karşılaşıyorum.görev yönetiçisinden oturum aç kapa aç kapa artık sıkıyor uğraşmak zor geliyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?   şimdiden tşk...

Atilla Sarıtaş
31-07-2010, 10:01   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Virüs olma ihtimalide var.
Diğer ihtimal ise Başlat > Çalıştır > msconfig > Başlangıç bölümünden antivirüs hariç tüm işaretleri kaldır. Tamam'a bas bilgisayarı yeniden başlat sorun devam ediyorsa büyük bi ihtimal virüs var. 

baturhakan
31-07-2010, 10:12   |  #3  
baturhakan avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
43 mesaj

Bilgisayara Dün akşam format attım sorun virüsten olmaya bilir ama 2.çözümü uyguladım 2 kere kapatıp açtım bilgisayarı sorun yok gibi ama bu kapattıgım programlar daha sonra sorun çıkarmaz umarım?

Atilla Sarıtaş
31-07-2010, 20:32   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Programlara göre değişir. Açılışta antivirüs çalışsa yeterli. Ses kartı ve ekran kartı çalışmasada ayarlar kayıtlı olduğu için o düzenden başlıyor. Diğerleride zatan chat (icq, msn, skype...) gibi programlar oluyor. Listeden bi göz gezdir antivirüs dışında açılışta başlaması gereken program varsa işaretlersin. Ama dediğim gibi antivirüs dışında gerekli bişey yok gibi. Şahsen bende de öyle.