resimleri masaüstü olarak ayarla diyorum yinede ekranda görünmüyor boş görünüyor...
özellilkerden masaüstüne geliyorum resim seçmek için orasıda kilitlenmiş kapanmış hiç bir şey seçemiyorum ...
yardımcı olabilirseniz sevinirim :(
resimleri masaüstü olarak ayarla diyorum yinede ekranda görünmüyor boş görünüyor...
özellilkerden masaüstüne geliyorum resim seçmek için orasıda kilitlenmiş kapanmış hiç bir şey seçemiyorum ...
yardımcı olabilirseniz sevinirim :(
Eğer goruntu ayarında WEB kısmı açıksa ne koyarsan koy göremezsin
sağ tus Özellikler>masaustu> customize masaustu> Yukarda WEB var onu tıkla ve orda secılı butun seceneklerı kapat ok de şimdi masaustu desenı koy bakalım
ordan değil kontrol ettim :)
büyük ihtimalle bir program yada trojan yada virus herneyse... regeditden o kısmı kapattı...ama regeditin hangi bölümü buraya eş bilmiyorum...bence yapılmaısnın tek yolu regedit...
Eğer masaüstüne resmi 'Ekrana sağ tıklayıp özellikler masaüstü'nden yapıyorsan RESMİ BİLGİSAYARDAN SİLDİYSEN resim gözükmez.Veya resmi sağ tıklayıp masaüstüne arka plan olarak ayarlada yapıyorsan bu işlemi yaptıktan sonraresmi sildiysen remi masaüstünde durur fakat yenile yaptığında resim yok olur ve geri getirmek için resmi tekrar yüklemen lazım
o resim seçme alanı komple kilitli...
anlatamıyorum galiba...bazen virüs bulaşırda internet explorer başlangıç sayfası seçemezsiniz ya... regeditten kilitlenir ya o alan buda ona benziyor... kilitlenmiş hiç bir resmi seçemiyorum...
o zaman kasperksy ve adaware prog yuklersen sorun çözülür. Guvenlık ıcınde konu başlıklarında her ıkı programın linki kasper ıcın 3 aylık yasal key mevcut.Ordan bulup ındırebılırsın
bunu regeditten de yapabiliriz.her problemde bilgisayarı yeniden kurmak virüs taraması yaptırmak vs. işlemler bana göre değil.hatanın yerini bilmek lazım nereye kodluyor bunu....o programla neyi kapattırıyolar...
bilen varsa regeditten görüntü özelliklerinin bulunduğu dizine nasıl ulaşabilirim ...
büyük bir ihtimalle virüs girmiş. nod 32 yi dene belki temizler. ama virüs sistem belleğine yerleşmişse format atmanı tafsiye ederim... yada kayıt defteri dicem fakat o giren virüsü ordan silemezsin. ama ginede bir dene... kolay gelsin..
Kardeşlerim, sakınola bu tür bir problemle karşılaşırsanız format atmayın vede pes etmeyin. Benimde başıma geldi. Arkadaşlarımın alayı oldum nasıl yapamazsın diye :) Pes etmedim buldum ve yaptım. EN basit yolla probleminin çözümü: Yeni bir kullanıcı hesabı aç, diğer kullandıgın kullanıcı hesabını sil (silerken dosyaları tut de). Sonra yeni kullanıcı hesabında dilediğin masaüstü öğesini seç. Bitti. Bu Kadar...
Beni mutlu edende internette kimsenin cevap bulamadıgı idi:) Bu cevabımda arkadaşlarıma...
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Arkadaşlar sorunu çözdüm.Masaüstüne sağ tıklayınca simgeleri yerleştir deyince web öğelerini masaüstüne kilitle deyince sorun çözülüyor.
İki yılda zaten soruyu soran da herhalde çözmüştür. :)
arkadaşlar bilgisayarı açınca sadece masa üstü resmi var ve simgelerin hiç biri yok ve yapabildiğim tek şey görev yöneticisine girmek oluyor bu durumu nasıl düzeltebilirim lütfen acele yardım edermisiniz teşekkürler
beyler formatsız uğraşsız en kolay yolu temayı değiştirip uygula yapın ve sonra tekrar istediğiniz temayı uygulayın resminizi istediğiniz gibi değiştirin ;)