bu işlemin nedeni hamachi biliyorumda nasıl çözebilrim hamachi bana lazım ama böyle olursada hiç bişi anlamıyorum yardım
Masaüstü sağ tık siyah oluyor YARDIM !
hamachi'yi kaldırdığında normal haline geri dönüyor mu ??
hamachi'yi tekrar kurup, bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklerden / Gelişmiş sekmesi altında performans menüsündeki ayarlara tıklayıp açılan pencerede
özel'i tıklayıp sadece aşağıda seçtiğim kutuları seçip bir dene bakalım işe yarayacak mı ??
eğer işe yaramazsa aynı menüden
"masaüstündeki simge etiketlerinden bırakma bölgesi kullan ve menü altında gölge göster seçenekleri kaldırıp tekrar dene"
işe yaramazsa tekrar görüşelim...
çok teşşekürler işe yaradı bi sorumdaha olacaktı işlemcim intel celereon 2.0 ghz ram 3 gb ekran kartı onboard fakat hafta sonu yeni ekran kartı almayı düşünüyorum ve win xp de bilgisayar çok kasıyor win 7 ye geçsem iyi olurmu yada win 8 e
işlemcin yüzünden sorun yaşayabilirsin, hamaci kullandığına göre oyun oynamayı seviyorsun :D.. maddi olarak durumunu bilmiyorum ama sadece ekran kartını güncellemek yerine bütün sistemini yenileme şansın varsa topyekün bir yenilik yapman daha sağlıklı olur..
çok teşşekürler işe yaradı bi sorumdaha olacaktı işlemcim intel celereon 2.0 ghz ram 3 gb ekran kartı onboard fakat hafta sonu yeni ekran kartı almayı düşünüyorum ve win xp de bilgisayar çok kasıyor win 7 ye geçsem iyi olurmuBen geçmişken Windows 8'e geçmeni öneririm. (Tabi sistemin destekliyorsa.)
http://www.vatanbilgisayar.com/i ... ils.aspx?I_ID=71262Veya yükseltme yapacaksan (xp'nin orijinal olması lazım bildiğim kadarıyla):
http://www.vatanbilgisayar.com/İ ... ils.aspx?I_ID=62808Ben temiz kurulum yapmanın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.
bende win 8 deneme sürüm var fortmat cd si içindede full sürüm yapan bir bağlantı var şimdi win 8.1 geçersem hala full sürümmü olur yoksa deneme sürümü mü
birde win 8 den vazgeçme nedenim çoğu oyunda hata veriyor yada sadece bende
bende win 8 deneme sürüm var fortmat cd si içindede full sürüm yapan bir bağlantı var şimdi win 8.1 geçersem hala full sürümmü olur yoksa deneme sürümü müDeneme sürümünü kurup deneyebilirsin ama sakın korsanını kurayım deme.
1. olarak hırsızlık yapmış olursun.
2. olarak bilgisayarının donanımına zarar verirsin.
Ben Windows 8 (yasal olmak şartıyla) kullanabiliyorsan kullanmanı öneririm yoksa (yine yasal olmak şartıyla) Windows 8.1'de kullanabilirsin.Burayı da incelemeni öneririm: https://www.chip.com.tr/forum/ucr ... o-full_t280588.html
bu bios la alklalı hamachi biosun kök dosyalarına indiğini biliyormusunuz önermem
bu bios la alklalı hamachi biosun kök dosyalarına indiğini biliyormusunuz öbios'la alakası yok gibi, görünüm ayarları ile alakalı bir sorun gibi görünüyor.. zaten verdiğim çözümde işe yaramış, yinede bu sorunla karşılaşanların bios'tan hangi ayarları kontrol etmesi gerektiğini de paylaşırsan farklı bir çözüm olmuş olabilir..
bios bootmenüde üsten 2. sıra oradan sadce h2 bios yapabilir mouse tickets e gelin ve none yapın ve first deviceyi hdd yaparak baslayın düzelmesse virus gibi bişidir
biliyorum yeni katıldım ama 15 yıllık hackerim
biliyorum yeni katıldım ama 15 yıllık:) :D [..:"]kaç yıllık hacker olduğunu sormamıştım ama olsun, dikkat edelimde sana hesaplarımızı kaptırmayalım o zaman..
sorunu yaşayan arkadaşım konuya tekrar dönerse seninde çözümünü bir uygular işe yarayıp yaramadığını görürüz. ama yabancı forumlar dahil, hiçbir forumda bu sorunun bios'tan kaynaklandığı ile alakalı bir bilgiye rastlamadım ilk kez sen paylaşıyorsun bu bilgiyi.. hatta windows bile çözüm olarak görüntü ayarları ile oynayın diye yazmış... dediğim gibi kaynak olur belki işine yarayan biri çıkar...