Arkadaslar herkese merhaba yapacagım şeyi sormadan bunu iki sene önce yaptığımızı ve çalıştığını belirtmek isterim ancak iki senedir konsolları takip etmediğimden hala yapılabilir mi bilmiyorum.
Arkadasım yanıma gelip bana 950 tl ye ps3 Slim + 3 orijinal oyun bulduğunu söylemişti. Bense acele etmemesini söyledim ve 3 günlük bir çabadan sonra 750 tl ye aşağıdaki sistemi topladık ( ki o zaman 500 gb dahili ps3 yoktu)
Ps3 kalın kasa 500 gb
2 tane orijinal oyun
15 tane kırılarak yüklenmiş oyun
Gerekli kablolar biri orijinal 2 tane kol vs.
Ps3 40 gb ikinci eli alıp icine kendi sata 2.0 500 gb hdd yi taktirdik.sistemi kurdurup kirdirdik ve istediğimiz oyunları yuklettik. Üstüne iki de orijinal ikinci el oyun aldık. Sistem tertemiz oldu ve kullanımda.
Benim sorunum ise su bunu yapmak hala mümkün mü ve yapabiliyorsak ( ps 3 hala kırılıyor mu) ssd takılabilir mı ve ne kadar performans farkı olur? Bir de ikinci el temiz ps3 en ucuza nerde bulabilirim?
Çok uzun yazmış olabilirim ama açıklayıcı olmaya çalıştım. Konuyla ilgilenen herkese şimdiden çok teşekkürler. Yardımlarınızı bekliyorum. ( orijinal oyun istemiyorum benim bütçem 700 lirayı asmayacak)