Masaüstüm Nasıl Olmuş?
- 1
- 2
o zaman cevap yazma...kardeşim cevap yazma o zaman, inan sen cevap yazmadın diye hiç üzülmeyiz ; hatta seviniriz... bak işine sen, karışma bize ok....?
Ne demek cevap yazma ya ! Burası makara-eğlence forumu değil,Vista'nın bulunduğu forum...Millet buraya sorunlarını yazıyor siz kafanıza göre takılıyorsunuz...Son Düzenleme: ismet35 ~ 16 Ağustos 2009 14:05
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,219 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj
çok güzel olmuş kardeş güle güle kullan...
kardeşim bak yaşından dolayı ne demek istediği mizi pek anlayamadın sanırım ? forum bu ; arkadaş masaüstüm nasıl omuş diye bir konu açmış belliki diğer arkadaşların fikirlerini merak ediyor... bizimde ilgimizi çekmiş cevap yazmışız ok ? eğer konuyu beğenmediysen okuyup veya okumayıp geçersin o kadar... uzatmaya gerek yok... kaldı ki bu forumun çok kaliteli adminleri , ustaları var bir uyarı gelecekse onlardan gelir...
Ne demek cevap yazma ya ! Burası makara-eğlence forumu değil,Vista'nın bulunduğu forum...Millet buraya sorunlarını yazıyor siz kafanıza göre takılıyorsunuz...
kardeşim bak yaşından dolayı ne demek istediği mizi pek anlayamadın sanırım ? forum bu ; arkadaş masaüstüm nasıl omuş diye bir konu açmış belliki diğer arkadaşların fikirlerini merak ediyor... bizimde ilgimizi çekmiş cevap yazmışız ok ? eğer konuyu beğenmediysen okuyup veya okumayıp geçersin o kadar... uzatmaya gerek yok... kaldı ki bu forumun çok kaliteli adminleri , ustaları var bir uyarı gelecekse onlardan gelir...Ya arkadaşım anladım, ama asıl foruma yazık değil mi düşün yarın ben açıcam,yarın başka bi adam,sonra başka biri...
İlgini çekmesi beni ilgilendirmez o senin fikrin ama bende foruma yazık diyorum sadece..Uzatmaya da gerek yok.<
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
370 mesaj
bnde mustafa cana takıldım ürün etkinleştirme yok:S
Ya arkadaşım anladım, ama asıl foruma yazık değil mi düşün yarın ben açıcam,yarın başka bi adam,sonra başka biri...kardeşim madem bu tip konuları sevmiyorsun sen neden tema'nı gösteriyorsun :)
İlgini çekmesi beni ilgilendirmez o senin fikrin ama bende foruma yazık diyorum sadece..Uzatmaya da gerek yok.<