SP3 yüklü pc ye ben vista trans. pack yüklemiştim sonra silmeye kalkıştım ama simgeler aynı kaldı.Bu durumdan rahatsız oldum ve xp cdsini takarak onarmaya çalıştım R tuşuna bastıktan sonra chkdsk /r ve chkdsk /p komutlarını girdim ve pcm format atılmış gibi oldu.Sonra sp3 ü yükledim üstüne ve masaüstü nasıl olduysa çoğunlu beyaz kaplı bir şekilde oldu sorunu nasıl çözebilirm ?
Masaüstümün çoğu beyaz kaplı
Forumda onlarca kez söyledim bu transformation packler sorun yaratıyor diye!!!
Öncelikle sisteminden güvenli modda kaldırmayı deneyin ve your uninstaller programı ile.
Ardından xp cd sini takın başlat/çalıştır/sfc /scannow yazıp enterlayın.(sfc ile /scannow arasında bir boşluk var.
Daha sonrada Başlat/Denetim Masası/Görünüm ve Temalar/temalardan xp stilini seçin.
şimdi öyle bir problem yok tema dosyalarının hepsi gitti sadece masaüstü resimde olduğu gibi beyaza kaplı dediğiniz yöntem bir çok kez uyguladım.Bunun gibi onarma yolları var mı başka?
şimdi de active deskop recovery çıktı active deskopı geri yükle dediğim zmn şu hatayı veriyorçevet diyorum değişen bir şey yok
sağol arkadaşım gösterdiğin ilgi için düzeldi
Seven Remix XP sp3 yüklu bir pcye kurarken shell32 secili olmamasi gerekiyor yoksa sorun yaratiyor onun harici xp gercekden seven ve vistaya benziycek hale geliyor sesten görünüs ve acilis kapanisa kadar sistemi kasmiyor 10 kere kaldirip kurdum hic bir sorun yasatmiyor.
alky ilede windows sidebar ekledim gercekden super oldu (bu sayede sidebar aslinda xp icin yapildigini ama nedense xpye bir türlü entegre edilmediginide ögrenmis oldum. ).
Modifiye xp ve görsek paketleri kisi kendisi yaptiginda sorunsuz kullanmak münkün sadece biraz istek okumayi sevmek ve arastirmak yetiyor bilmeye bile gerek yok.