Masaüstünde araba sürün(trkç.)
Ehliyete ihtiyacınız yok.Dünyanın en hızlı masaüstü arabası burada iRod ile araba kullanabilir,inceleyebilir,puan kazanabilirsiniz unutmayın,masaüstünde istediğiniz kadar hız yapmanızın yasal bir yaptırımı yok.Dışarıda kurallara uymak şartıyla.
Masaüstünde araba sürün
edit: oo manyak bir oyun kenidimi küçükken araba oynadığım günlerde buldum çok eğlenceli. Monütoru kırmaya çalışın güzeloluyo
Not: İnen dosyanının uzatısı yok sonuna .exe ekleyip çalıştırın.
indirmediyseniz: http://yummyworks.com/iRod.exe
viking arkdaşım linki düzeltiver.
edit: İşte rekorum hıza bakın nod32 bile yaklayamadı
abidinpcbana vista ultimata ürün anhtarı gönere bilirmisiniz lütfen.oldu canım adresini ve akşam ben geliimedit:yazım yanlışı
Son Düzenleme: DaRWeLL ~ 20 Kasım 2008 21:08
ya bu bende çalışmadı directX hatası fln bişler verdi güncelleyin diyo vista kullnıyorum ,chip dvd de verilen son directX i yüklemek istedim olmadı
abidinpcbana vista ultimata ürün anhtarı gönere bilirmisiniz lütfen.bu forumda ürün anahtarı vb. şeyler paylaşmak yasaktır
arabanın son hızı sanırım 222 sağ tuşa yada sol tuşa basılı tutun biraz ileriye bastıktan sonra arka arkaya alt tuşuna basın hız sona dayanıyo
monitör kırılmıyor yauwww :))))
abidinpcbana vista ultimata ürün anhtarı gönere bilirmisiniz lütfen.forumda bu tür paylaşımlar yasak
physfgmonitör kırılmıyor yauwww :))))o arabayla kıraman ben son süratle denedim olmuyo sen monitörü al yere yatır balta çekiç ne bulursan vur üstüne kırılır ozaman
hehe tam da sıkılmıştım ilaç gibi geldi
ercanyerciya bu bende çalışmadı directX hatası fln bişler verdi güncelleyin diyo vista kullnıyorum ,chip dvd de verilen son directX i yüklemek istedim olmadıBendede Aynı Sorunu Verdi Kardeş ...Bendede Çalışmadı :D
OnnuuRForum mezarcılarımı sınız siz ya:P:
Vistada çalışıyor, uyumluluğu win 98 faln yapın öyle kurup sonra tekrar uyumluğu kontrol edin. farklı ise 98 yapın. :)
-----------
edit: İmlâ|
-----------
ercanyerciVistada çalışıyor, uyumluluğu win 98 faln yapın öyle kurup sonra tekrar uyumluğu kontrol edin. farklı ise 98 yapın. :)olmuyor yüklendi win2000 yapuınca ama sadece iki tane siyah kare var ok tuşlarına bastığımda birisi hareket ediyor ama anlamadım.