Masaüstündeki Yazıların Fontları Değişti
windows masaüstündeyken mouse sağ tıkla özellikler de ordan temalara gel ve xp klasik olanı seç düzelmez ise gene windows masaüstündeyken mouse sağ tıkla özellikler de ordan görünüme gel pencere ve düğmeler sekmesini xp klasik yap yazı tip boyutu normal de renk düzeni varsıyan yap. düzelmesi lazım
yok zaten direk onları yaptım hiç bir düzelme olmadı
Pek demem bunu ama kesin çözümü yap unut gitsin.
Format format format...
Fazla bi yazılım veya ayarın varmış gibi durmuyor.
ciddi bir değişiklik de yapmadım bilgisayarda oynamadığım eski bir oyunu sildim sadece. hata verdi yoksay dedim direk okusaymışım keşke :)
Aynı sorun bendede olmuştu 1 2 hafta önce Left 4 Dead oyunun silince yazı fontu değişti :D bende crystal xp temasını kurdum şu an normal halde herhangi bir xp teması kurmayı dene :D
aynen oyun da left 4 dead zaten :D tema derken varolan temalar arasında denedim hepsini bir düzelme olmadı?
Varol olan değil başka tema kur pc ye googleden arattır sürüyle tema mevcut :D
tamam deniyim bi sağolasın
sistem geri yüklemeyi dene o bu işi mutlaka cözecektir başlatı tıkla tüm programları tıkla ordan donatılar simtem aracları sistem geri yükleme yap işlem tamamdır
pc uzmanı olacaksistem geri yüklemeyi dene o bu işi mutlaka cözecektir başlatı tıkla tüm programları tıkla ordan donatılar simtem aracları sistem geri yükleme yap işlem tamamdıhiç geri yükleme noktası yok ama şimdi sen diyince farkettim? pcnin kendi kendine yapması gerekmezmiydi bunu?
arkadaşım xp kurulum cd si tak hiç bi şekilde olmuyosa kurulumda biçimlendirme yeriine repair yap var olan sistem dosyalarını silik orjinalleriyle değiştiriyo olmadı xp format atarken konsoldan chkdsk yapıp sistemini check edebilirsi
repair sadece sistem dosyalarını düzeltiyor dimi? başka birşey silinmez yani pcden?
bir de repair nasıl yapılıyor anlatırsanız iyi olur daha önce yapmamıştım da :)
Birincisi onarma yapmak için xp cdniz orjinal olmalı .İkincisi biigisayarınız ve cdniz aynı servispack li olmalı yani bilgisayarınız servis pack 2 yüklüyse cdnizde 2 olmalı,bilgisayarınız servipack3 yüklü ama cdniz 2 yüklüyse onarma yapamazsınız.Onarma yapmak için cdnizi takın seçili windows xp yüklemesini onarmak için R ye basın ı seçin
Buradan http://www.frmtr.com/windows-isl ... -flash-anlatim.html resimli anlatımı inceleyin
repair yaparken dosya hatası verdi, yükleme tamamlanmadı sonra windows açılmadı yüklenmediği için, ben de vistayı yükledim. Bütün dosyalarımı yedekleyip format atıp tekrar xp yüklicem böylece sorun düzelmiş olacak (vistayı pek sevmem de)
yardımda bulunan herkese teşekkürler, dandirik bir oyun yüzünden bütün pazar gecem mahvoldu :) daha da yüklemem left 4 dead'i :D