arkadaşlar yaklaşık 4-5 gün önce pc ye format attım xp kurdum. kurduktan sonra datron modemle nete hem masaüstünden hem laptopta bağlanabiliyordum. fakat modem değiştirmem gerekti cnet marka modem aldım kurulumunda setup falan yoktu internetten 192.168.1.1 sitesine bağlanıp bi kaç ayar yaptım modem kullanır hale geldi. yani modem açık evdeki laptoplardan girebiliyorum şifreside var ancak asıl kullandığım masaüstünden giremiyorum. ağ bağlantılarında yerel ağ bağlantısı ve aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcısı gözükmüyor yardım edebilcek olan varsa memnun olurum..
Mainboard : gigabyte tecnology co ltd
model : 945pl-s3
masaüstünden bağlantı yok.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
hiç kabahati modem de arama ağ bağdaştırıcın bilgisayarda görünmüyor ise aygıt yöneticisinde donanım değişikliklerini tara deyip ethernet kartını bilgisayarda görünür hale getirmen sürücülerini kurman gerekir.
Bunu hallettikten sonra modeme sorunsuz bağlanabilirsiniz
OP Taze Üye
2 mesaj
dediğinizi yaptım fakat hala bağlantı yok. aygıt yöneticisinde diğer aygıtlarda ethernt deneleyicisinde sarı ünlem işareti var ne yapmalıyım ?
Yıllanmış Üye
212 mesaj
Kablolu bağlanıyorsanız manuel olarak ip atayın.Çoğu modemin dhcp'si doğru düzgün çalışmadığı için bu şekilde problemler çıkabiliyor
Yeni Üye
48 mesaj
sürücü cd sinde yüklemek icin kac adet secenek var aynısı dayımın pc yede olmuştu öbür secenekteki sürücüleri kurduk olmuştu sürücü cdsinde sorun