mavi bilgisayar dan online alışveriş ve sonrası

majik
17-09-2007, 20:44   |  #1  
majik avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
89 mesaj

yazışmalarımız:

08.09.2007 amd
salı gecesi satın almış olduğum ürünün ücretini çarşamba günü havale ettim ben alırken stokta mevcut olan ürün bugün itibariyle 3. gününe girdi ve hala temin sürecinde konuyla ilgili benim elime geçmesini öngördüğünüz süre kaç gündür başka bir alışveriş sitesi 3 günde teslim etti öyle umuyorum pazartesi ye bir cevap alacağım ve işlemci almanya nın dresten kentinden gelmiyordur ben pazar günü takıp çalıştırmayı planlıyodum
:(((

----10.09.2007 MERHABA ISTEMIS OLDUGUNUZ CPU SU AN ICIN DEPOLARIMDA BULUNMAMAKTADIR.URUNUN TEDRIKCI FIRMAYA TALEBI EDILMIS OLUP.ARTIK 939 SOKETLERDE TEMIN PROBLEMLERI YASANMAKTADIR. BU GECIKMEDEN DOLAYI SIZ DEGERLI MUSTERIMIZDEN OZUR DILERIZ EN KISA ZAMANDA SIZE URUN ILE ILGILI NET BLGI VERILECEKTIR. SAYG

15.09.2007 amd
15.09.07 cumartesi saat 9:34 benim sipariş etmiş olduğum işlemci stoklarda görünüyor ve hala benim siparişim temin sürecinde konuyla ilgileneceğinizi ümit ediyorum iyi çalışmalar :((

15.09.2007 merhaba su an ıcın ıstemıs olduguuz temın edılememektedır.elımızde olan sempron 3200+ 939 soket var ıstersenız bunla deısım yapıp kargoya verebılırız yasanan bu gecıkmeden dolayı siz degerlı musterımızden ozur dılerız. saygılarımızla

15.09.2007 amd
stoklarda görünen ne acaba athlon 3700 değil mi ben mi yanlış görüyorum....

15.09.2007 MERHABA SITEDEKI GORDUGUNUZ SEPETE AT IBARESI STOK BILGISI DEGILDIR.SITEMIZDEKI URUNLER TEDARIKCI FIRMA DEPOLARINI GOSTERMEKTE OLUP BURADAN GELEN RAPORLAR DOGRULTUSUNDA SITE GUNCELLENMEKTEDIR.SITEMIZDE KESIN STOK MIKTARI BELIRTILMEMEKTEDİR. BILGILERINIZE SAYGILARIMIZLA

15.09.2007 amd
siz bana bu ürünü ne zaman teslim etmeyi planlıyorsunuz tedarikçi firmaya geldiyse size de gelir bunun dışında toplamda 113 ytl bu işlemci için para ödedim eğer bana sempron gibi ucuz politik cevaplar verecekseniz banka no mu vereyim 113 ytl yi hesabıma çıkarın keşke hepsiburada dan alsaydımmm

15.09.2007 MERHABA URUN SU AN ICIN TEMIN EDILEMEMEKTEDIR.HAVALE BILGILERINIZI BIZE YOLLARSANIZ PARANIZ EN KISA SUREDE IADE EDILECEKTIR. SAYGILARIMIZLA

15.09.2007 amd
ben zaten athlon 3000 kullanıyorum ben bu işlemciyi sadece ve sadece önbelleğinden dolayı alıyorum siz bana sempron verelim derken attan in eşeğe bin diyosunuz işçi yazdım ondan mı böyle cevaplar yazıyosunuz bana cevap yazarken kendini benim yerime koy sistemim asus a8n5x athlon 3000 2*512 ddr 400 sparkle geforce 8500 gt 120 gb seagate sata ncq lg dvd rw creative 5+1 ses biraz daha gerilirsem bu yazışmalarımızı dijital platformlara taşırım ve tüketici haklarımı da biliyorum

--- cevap yok---

15.09.2007 amd
havale bilgileri derken banka nın makbuzundan ne istediğinizi ve de işlemci 90 ytl mavibilgisayar 20 ytl bunu siz alıyomuşsunuz bankacı öyle dedi masraf 3 ytl bankaya ödenen toplam 23 ytl sanırım 90 ytl göndermeyi planlamıyorsunuz cebimden çıkan 113 ytl yarın da makbuz bilgilerini gönderirim

--cevap yok---

15.09.2007 amd
cevap bekliyorum ben yarın makbuz bilgilerini verdiğimde 113 ytl para vakıfbank hesabıma yatacak mı yada bana bu işlemciyi 25.09.2007 tarihine kadar teslim edecekmisiniz bu kadar sürenin yeterli olduğunu düşünüyorum

--cevap yok--

15.09.2007 amd

pzartesi chip pcnet pclabs ve byte forumlarında aynı mesaj yayınlanacaktır şikayet var inceledikten sonra yayına alacak onun linkini de atarım :) bakalım forumlarda insanlar ne diyecekler bedava reklam...

---cevap geldi hehhe----

15.09.2007 MERHABA SU ANDA NE YAPMAYA CALISTIGINIZI ANLAYAMAMAKLA BERABER PARANIZDA BIR KESINTI YAPILMADAN SIZE YOLLANACAKTIR.BIZ SIZDEN DAHA FAZLA MADUR OLMAMANIZ ICIN BIR HAVALE HESABI ISTEMEKTEYIZ.VERECEGINIZ HESABA PARANIZ YATIRILACAKTIR. SIZ DEGERLI MUSTERIMIZIN HAKLARINI COK IYI BILGIMIZI VE BU KONUDA YETERI KADAR HASAS DAVRANDIGIMIZI HATIRLATIR. SAYGILARIMIZI SUNARIZ....

16.09.2007 amd ne yapmaya çalıştığımı anlayamamanızı normal karşılıyorum çünkü bende sizin sempron işlemci gönderelim demenizi anlayamamıştım... stoklarda görünen işlemci veya tüm donanımlarda şöyle bir ibareniz var --ortalama 3 iş günü içinde kargoya verilir -- dün benim işlemci stoklardaydı ve satın aldığım zamanda stoklardaydı ama aradan geçen 12 güne rağmen temin sürecinde ben paramı yada işlemciyi önümüzdeki hafta içinde istiyorum paramı gönderecekseniz 113,10 ytl lik bir para çıkışı oldu 113 ytl yi (masraf hariç) vakıfbank FAHRİ ALTINTAŞ adına 00x5x0x7x87xx0x6x no lu hesaba yatırmanızı rica ediyorum makbuz bilgileri YAPIKREDİ bankası işlemci ücreti - 90.00 ytl havale gönderim ücreti - 22.00 ytl BSMV-1.10ytl tarih 05,09,2007 valör 06,09,2007 referans 07248197503 vadesiz mevduat hesabı hesap no:67683062 para cinsi ytl mavi bilişim bilgisayar teknolojile kızılay şehit adem yavuz sk.n.6/d çankaya ankara makbuzda yazılı olanlar da bunlar işlemciyi göndermeyecekseniz hesabımda 113.00 ytl para görmek istiyorum size başakalarını mağdur etmemenizi temenni ederim...

pazartesi oldu paramı da yatırmamışlar ciddi bir işim var galiba bunlarla

Son Düzenleme: majik ~ 17 Eylül 2007 20:46
arslankurt
17-09-2007, 21:57   |  #2  
Yıllanmış Üye
393 mesaj

Benim başıma da bi benzeri geldi ama süper mutlu sonla bitti...DFS bilgisayardan opteron165 için ön sipariş vermiştim belirttikleri günde yollamayınca telefon açtım "gümrükte problem çıktı onun yerine size opteron170 yolladım az önce" dediler AlkışAlkışAlkış
bi defa da mavi bilgisayardan bi kaç parça aldım bunlardan biri de 3,5'luk disketti,bekle bekle tüm parçalar hazır bi disket yok...benzer bi ürünün yollanmasını istedim hemen yollamışlardı...
stokta var olayına gelince geçen ay anakartım için hipernex'ten alphacool su bloğu sipariş verdim,akşam baktığımda "ürün stokta olmadığı için siparişiniz tarafımızca iptal edilmiştir.tutar hesabınıza aktarılmıştır"
diye bi mesaj...ve hemen sonra sitedeki stok durumu değiştirildi.

ufuks
17-09-2007, 22:22   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj

Bu durum istisna.Ben de alışveriş yaptım maviden banka onayımı verdikten 1 gun sonra urun elimde oldu.

Son Düzenleme: ufuks ~ 17 Eylül 2007 22:23
majik
18-09-2007, 21:54   |  #4  
majik avatarı
OP Üye
89 mesaj

bana da sempron veriyorlar valla sen iyiymişsin athlon 3800 verseler niye kabul etmeyeyim

ayrıca ben istisna değilim ufuk mavi bilgisyar benim gibi  onlarca insanı bu şekilde mağdur etmiş sen mağdur olmaya şanslıların içindeymişsin

burdan bak