Sabah Mavi bilgisayar'ın battığı haberini duydum interneti gezerken ve inanadım. Yazılanlara göre Mavi bilgisayar tüm çalışanlarına SMS göndermiş işe gelmeyin diye ve mağzalarda icra işlemleri yapılıyormuş. Bugün gezerken Mavi bilgisayarın kapatılıp tüm malların boşaltılışını gözlerimle gördüm. Yani gerçekden batmış. Ayrıca şu saatlerde internet sitesinede ulaşılamıyor.
Mavi Bilgisayar'ın Sonu!
bizim eve yürüme hızıyla 20-25 dakika uzakta Mavi Bilgisayar var, Ankara Çukurambar'da.
Yarın gider bakarım, batan geminin malları durumu varsa birazcık elde atarım çünkü
Subwoofer'ı güçlü 2.1 ses sistemi arıyorum bu aralar, Creative tercihimdir.
evet haklısın ,çok üzüldüm,iş yaptığım yerdi.
Yazık olmuş üzüldüm şimdi. Favori sitelerimden biriydi cık cık. Kriz birilerini teğet geçmemiş ortalamış.
''Satıyorum, satıyorum, saaaaatt...! Tühh anasını, elde birşey kalmayınca beni sattılar.'' :DD
evet batmış 5 magazanın tümü kapatılmış, haciz memurları gelmiş. ekşi sözlükte bile yazıyor. birçok forumda da şu an konuşulmakta.. geçmiş olsun vala. kriz zamanı batan batana.
İki sefer komple sistem toplamıştım ordan hiç bir sorunda çıkmamıştı alışveriş yapılacak güvenilir sitelerden birisiydi yazık olmuş kriz teğet geçti diyenler utansın.
Yazık olmuş tüh büyük bir firmaydı.
Kaliteli ve güvenilir bir firmaydı.Yazık olmuş.
Burdan önce takıldığım Bilgisayar Forumlarında da kimse memnun değildi. Her alan müşteri foruma konu açıyordu artık üyeler "Mavi Bilgisayar'dan birşey almayın !" diye konu falan açmaya başlamıştı.
Bugüne kadar Mavi Bilgisayar'dan alışveriş yapmadım. Daha doğrusu hiçbir mağazadan alışveriş yapmam Teknolojik olarak her zaman 2.elci abilerim daha sıcak gelmiştir.
yazk olmus dıcem ama ordan aldıgım fotograf makınesı yuznden cok beddua etmıstım tuttu harelde kısın benı o kadar cok gezdırmıslerdıkı ordan oraya ankarayı fetetmıstım
İZMİRDEKİ TEKMAR BATMAZ KOLAY KOLAY EN İYİ İŞLEYNLERDEN BİRİ .:)
En iyi müşterilerinden birisiydim. Yüzlerce bilgisayar donanım ürünü almışımdır. Çok ama çok üzüldüm. Sitesi her zaman ilk önce ziyaret ettiğim site olmuştur. Çalışanlarına Allah sabır versin. İnşAllah daha güzel işlere girerler.
Çok üzüldüm. Defalarca ürün aldım. Birinde malzeme eksik gelmişti. Anında ilgilendiler ve eksik olan parçayı 2 gün sonra sorunsuz bir şekilde aldım. Sorunsuz ve sonsuz güvendiğim ve netten alışveriş yaptığım tek siteydi. Ülkeyi bu hale getiren, kriz mriz yok, teğet geçti diyen arkadaşlara duyurulur.
Merhaba Arkadaşlar..
Mâvi Bilgisayar'ın Kapatılmasına Sanırım En Çok Üzülenlerden Bi'tânesiyim..
2oo9'un 5'inci Ayında 5oo Gblik HDD Almıştım.
Şu Ân HDD Ârızalı :s
Mağaza Kapandığına Göre Ben Ürünümü Garantiye Yollayamayacağım Ama Yasal Olarak Bir Hakka Sâhip Miyim?
Lütfen Bana Akıl Verir Misiniz?..
Merhaba Arkadaşlar..Marka'nın kendi garantisi olması lazım.En az 2 yıl.
Mâvi Bilgisayar'ın Kapatılmasına Sanırım En Çok Üzülenlerden Bi'tânesiyim..
2oo9'un 5'inci Ayında 5oo Gblik HDD Almıştım.
Şu Ân HDD Ârızalı :s
Mağaza Kapandığına Göre Ben Ürünümü Garantiye Yollayamayacağım Ama Yasal Olarak Bir Hakka Sâhip Miyim?
Lütfen Bana Akıl Verir Misiniz?..