Arkadaşlar mesela counter strike'a giricem , sxe'yi yönetici olarak çalıştırıp oyuna giriyorum veya gta4 oynarken de oluyor , mavi ekran geliyor nonpaged area filan mavi bir ekran , güvenli modda açarak sistem dosyalarınızı kurtabilirsiniz diyo ben de güvenli modda açıyorum . Bide bazen mavi ekran çıkmadan önce patır kütür sesler geliyo.Galiba kasası ısınıyo laptobun , böyle havadar biryerde oynarsam sorun olmuyo ısısı uçuyo ama masada öyle bir ısınıyor ki el değmiyor , ben de soğuk kitapları koyuyorum altına ne kadar faydası olursa.Başka çözümü var mıdır ?
Mavi Ekran Alıyorum - HDD ısınması galiba LAPTOP
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,018 mesaj
Derin dondurucuda bir süre bekletirsen faydası olur..
Şaka bir yana laptopunu servise götürürsen fena olmaz.Bu kadar aşırı ısınma iyiye işaret değil.
Bu şekilde kullanırsan laptopuna elveda diyebilirsin..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
615 mesaj
yuhh be arkadaşı mne diyorsun yaa
arkadaşımsaıkn yapim deme harddsikine veda edersin derim
sana tavsiyem ordaki mavi ekran da çıkan kodları yaz
sonra mavi ekran hatası die yaz hata kodları neymeiş veya o hata kodlarını google yaz ord abulursun krdeş
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Arkadaşlar korkuttunuz şimdi beni ya . Daha yeni aldım laptop 0 , hem de markasından aldım yani nasıl olur böyle birşey.Hep almıyorum ki mavi ekran , arada bir geliyor.Masada oynayınca böyle oluyor genelde , ısı dağılmıyor ondan galiba , açık bir yerde oynarsam sorun olmuyor.
Son Düzenleme: MertcanAytar ~ 28 Şubat 2009 12:24