Merhaba önelikle yine mavi ekran hatalarından müzdaripim. Bu sefer bilgisayarı win 7 32 bit formatladım. Bir kaç gün hiç bir şey yoktu arada hata verince geri yükleme yapıyordum sonraki gün yine verdi bende bu sefer minidumpın içindekini sildim bir günde öyle atlattık ama bugün hiç biri bir işe yaramadı hatalar aşağıdayardımlarınızı bekliyorum ?
Mavi Ekran Hataları !
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
nasıl bulacağım peki ? ati radeon x1550 ekran kartınao ekran kartı Win7 üstünde sorunlar açacaktır Daha üst model Ekran kartı alsanız iyi olur.
Üreticisinde de uygun driveri yoktur. güncel ancak uyumsuz olan modeli amd de var AMD deki driveri Vista uyumuluğunda kurulum yapın. Eğer sorun olursa Win7 üstü sürümlerde sıkıntı yaşayacaksınız.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
bu arada ekran kartı driver kuruluymuş. vista da da aynı hatalar vardı o yüzden win7 yi kaçış noktası olarak gördüm ama başaramadım. neyse teşekkür ederim.o ekran kartı Win7 üstünde sorunlar açacaktır Daha üst model Ekran kartı alsanız iyi olur.
Üreticisinde de uygun driveri yoktur. güncel ancak uyumsuz olan modeli amd de var AMD deki driveri Vista uyumuluğunda kurulum yapın. Eğer sorun olursa Win7 üstü sürümlerde sıkıntı yaşayacaksınız.