Merhabalar.Sorunum şu arkadaşlar yeni bir pc topladım önerilerinizle.Donanımsal bilgim olmadıgı için montajı bir bilgisayarcıya yaptırdım.Kasayı almaya gittigimde bütün driverlar yuklenmiş ve hiçbir sorun yoktu ortada.Hatta gözümün önünde bilgisayar açıldı ve bir sorun yoktu.Kasayı alıp eve geldim.Tek yapmam gereken kabloları takıp bilgisayarı açma tuşuna basmaktı bende öyle yaptım ve ilk açtıgımda windows xp yazısı gözükmeden pc reset attı.daha sonra xp yazısı gozuktu ve tekrar reset attı.bi kaç denemeden sonra masaüstüne geldi masaüstündede 1 ile 5 dakika arasında bir müddette reset attı.defalarca kez denedim ama masaüstüne geldikten sonra tekrar reset atıyor ve bir mavi ekran hatası çıkıyor.ekrandaki yazıyı göremiyordum ilk başta cünkü salisede hemen ekrandan kayboluyordu.İlk başlarda tek okuyabildigim kelime "Fiziksel" idi.daha sonra yine reset attıgında mavi ekran kaldı" eksik veya yanlış yüklenmiş donanımlarınızı tekrar yükleyin veya kaldırın" ve "bios güncellemelerinizi kontrol edin " gibi bios ile ilgili yazılar çıktı
Ne yapmam gerekli bilmiyorum sizlerin yardımlarınızı bekliyorum.Bu arada xp 32 bit kurdurmuştum internetten w7 64 bit indiricektim.Pc nin özellikleri ise :
Anakart:
Gigabyte EP45-DS3L 1600 FSB/DDR2 1200 S+GL+16X 775
İşlemci:
Intel CPU E8400 3.0 GHz 1333MHz 6MB Core2Duo
RAM:
OCZ Platinum XTC 4 GB (2*2) 1066 MHz DDR2 RAM CL5
Ekran Kartı:
Zotac GTX 275 896 MB 448Bit GDDR3 16X
Hdd:
WD 320 GB 7200 RPM 8MB SATA2 WD3200AAJS
600W PSU
Biraz uzun oldu ama ancak bu kadarda anlatabildim derdimi.Şimdiden teşekkur ederim.