Mavi Ekran Hatası
aynen öyle.Bir de windows update den realtek ethernet driverı çıktı güncelliyeyim mi kalsın mı kardeş?
Kardeş şu wireless indicator(driver değil) programı, fn tuşu fonksiyon programı gibi verdiğin programları kaldırsam sorun olmaz herhalde çünkü gereksiz işime yaramıyor.
verdiğimprogramlar dediğim sistemi ratama vs için yükletirdiğim şeyleri diyorsan silebilirisn.
indcatorda yükle program dahi olsa onunda bir görevi var eksik olduğunda boşda dolaşan bir aygıt gbi işlev gibi düşün mantıken yani.
peki bu wlan driverı hiç güncellemeyeyim mi?
Tamam saolasın.Sorunumun çözümüne büyük katkı sağladığınız için teşekkür ediyorum.
Öncelikle yüklü olan ekran kartı yazılımını sil.Bilgisayarı restart et.Windoes 7 yüklü ise kendi arayıp bulur yükler,olmazsa windowsu update et.Ve sistemine CCLEANER yükle ve gereksiz dosyaları sil hem bilgisayardan hemde regeditten.Sonra Lan driverını kontrol et,gerekirse tekrar yükle ve bilgisayarını tekrar başlat.Dediğinz yöntemlerin bazılarını önceki yazılarımda görürsün uyguladığımı ve sırasıyla(Yapmasına gerek yok)Şu sayfayı Bir incele :
Verdiğiniz linkin Uygulandığı sistemleri daha görmeden direk linke atlamanız bu gibi kişileri format atmaya zorluyorsunuz,Önceki yazıları okursanız donanım haberde de aynı linki vermiş ve ne yazdığımı yazımda görebilriisniz bilmeden link vermeyiniz.
Ya hdde bulunan bad sector den yada ramdan kardeşimm bu tarz hata banada geldi bi kaç defa ilk verdiğinde hdd yi değiştirdim sorun çözüldü diğer bilgisayarımda da verince yine hdd diye düşündüm ama ramda sorun çıktı ramleri değiştirdim sorun halloldu
Murat kardeş yardımına ihtiyacım var