Arkadaşlar benim bilgisayarım laptop hp g62 ve windows 7 ultimate 32bit kullanıyorum az önce online oyun oynarken elektrikler gitti ve ben biraz daha oynamaya devam ettim ati ekran kartımla 5dk kadar sonra pcyi kapatırken windows mavi ekran verdi ve hemen yeniden başalattı okuyamadan şu an da pille kullanıyorum bi sorun yok ama bu pc de ilk defa mavi ekran aldım endişeliyim donanımsal bi hasar olmuş mudur ve muhmetemel olma sebebi nedir bu mavi ekranın sizce arkadaşlar şimdiden teşekkürler?
Mavi Ekran Sorunu Yardım Lütfen!!
Benim pcde elektrik kesilmesinden sonra pc yi açınca mavi ekran vermişti. Fakat daha sonra böyle birşey olmadı, sadece 1 kere oldu. Mavi ekranda yazıları okuyabilmen için, Masaüstündeki Bilgisayar a sağ tıkla "Özellikler" de ve "Gelişmiş Sistem Ayarları"nı aç. Başlangıç ve Kurtarma başlığı altındaki ayarlara tıkla. "Otomatik olarak yeniden başlat" ın işaretini kaldır ve tamam deyip çık. Bir daha mavi ekran olursa resmini çeker veya kodu kaydedersin. Mesela. 0x0000007E gibi.
yaptım çok teşekkürler donanımsal bi bozukluk yanma vb olma ihtimali ne sizce?
sağolun arkadaşlar Rabbit sana da sabır gerek mavi ekran deli eder insanı =)) bu arada google chrome arada ön bellek okuma hatası veriyor bunun nedeni nedir sizce bağlantılı mıdır?
arkadaşlar içim rahat etmedi de RAM ve hdd sağlıklı mı ölçmek istiyorum bana program önerebilir misiniz?