merhabalar benim laptopta son bir kaç gündür mavi ekran sorunu yaşıyorum. ben kablosuz internet kullanıyorum fakat laptopu iş yerine götürüp orada ağ kablosu ile ethernet girişinden internete bağlanıyorum. ilk bağlanışımda windws mavi ekran verip bilgisayar bir sorunla karşılaştı deyip restart attı sonra genelde her kablolu bağlanışımda bu sorun devam etti ama evde kablosuz bağlandığım zaman böyle bir sorun olmuyordu bende kablolu bağlantıdandır deyip pek önemsemedim ama gel görki bu gün evde internete bağlandığımda aynı sorunu kablosuz bağlantıdada verdi ve bu sorun bilgisayar internete bağlanır bağlanmaz ortaya çıkıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür...
saygılar...
mavi ekran sorunu yardım lütfen
nasıl yenileyebilirim daha detaylı yardıncı olursanız cok sevinirim
acer aspire 5520g
amd turion64x2
tl58(1.9 ghz 2x512kbL2 cache)
nivida geforce 8400m g turbo cache
2gb ddr
802.11 b/g wlan
gultekin13acer aspire 5520gişletim sisteminiz nedir ?
amd turion64x2
tl58(1.9 ghz 2x512kbL2 cache)
nivida geforce 8400m g turbo cache
2gb ddr
802.11 b/g
sadece modem realtek i indirebildim diğerleri hata verior
bu sorun bendede olmuştu genelde vistalarda bu mavi ekran hatası oluyor... ses ve ekran kartı driver larını guncelledim sorun kalmadı ekran kartını nvidia nın kendi sitesinden guncel indirebilirsin ses kartınıda guncelle buyuk bi ihtimalle sorun kalmaz....................
format at pc yı bıcımlendır dogru drıverlerı yukle stop hatası harddısk zarar gorur fazla ugrasma format at ..bıostan komple bıcımlendırıp at formatı sorunun yazılımsal yanınete gırdıgınde netle ılgılı bır dosyaya ulasamıyor herlade ondan sıstem reset yıyor...
teşekkürler deneyeceğim şimdi
yardımlar için teşekkür ediyorum