Mavi Ekran

cbahtinur
24-12-2005, 09:29   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
176 mesaj

Merhabalar arkadaslar. Ben gecenlerde yeni bir bilgisayar aldim. Ancak bilgisayari kapatirken veya restart atarken mavi bir ekran cikiyor. Bilgisayar baglanmasinda bir problem vardir diyor. Ben ilk once RAM'dan kaynaklandigini dusundum ve RAM'i degistirdim. Ancak gene ayni problem cikti. Tesaduf dvd-rom'umda da bir problem cikti ve onu bilgisayardan soktum birkac gun oyle kaldi. PC'de dvd-rom yokken bilgisayar cok rahat acilip kapandi. Simdi dvd-rom'dan yeni bir tane aldim gene ayni problem. Lutfen yardimci olun.

Cem BAHTINUR
Sevgiler,saygilar...

pckologtabur
01-03-2006, 12:49   |  #2  
Taze Üye
12 mesaj

dvd-rom kablosunu değiştirmeyi dene

kano
01-03-2006, 13:22   |  #3  
Yeni Üye
22 mesaj

master slave ayarlarına dikkat et.mümkünse tek ide kablosuna tak

Katukuti
01-03-2006, 16:55   |  #4  
Taze Üye
11 mesaj

KesinlikLe Ide kablosunda.. Bir Problemin vardır.. At gitsin yenisini aL! :)~

cbahtinur
29-09-2006, 23:33   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
176 mesaj
cbahtinur
Merhabalar arkadaslar. Ben gecenlerde yeni bir bilgisayar aldim. Ancak bilgisayari kapatirken veya restart atarken mavi bir ekran cikiyor. Bilgisayar baglanmasinda bir problem vardir diyor. Ben ilk once RAM'dan kaynaklandigini dusundum ve RAM'i degistirdim. Ancak gene ayni problem cikti. Tesaduf dvd-rom'umda da bir problem cikti ve onu bilgisayardan soktum birkac gun oyle kaldi. PC'de dvd-rom yokken bilgisayar cok rahat acilip kapandi. Simdi dvd-rom'dan yeni bir tane aldim gene ayni problem. Lutfen yardimci olun.

Cem BAHTINUR
Sevgiler,saygilar...

ufuks
30-09-2006, 01:13   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj

Acaba power mı yetmiyor diye düşünüyorum.Oyle ya bir bileşen cıkarıyorsun sorun yok takıyorsun var.İde kablosunu değiştir hallolmazsa bide powera bak.