arkadaşlar vatan bilgisayardan 130 tllik indirim kuponum var sizce hangi markanın mp3 ünü almalıyım pek bilmiyorum mp3leri sony nin var philipsin var bir de ipod shuffle var sizce hangisi daha kalitelidir yardım edeceklere teşekkür ederim
max 130 tl mp3 vatan bilgisayardan alınacak ?
http://www.vatanbilgisayar.com/m ... ils.aspx?I_ID=46458
bunun radyosuz versiyonu var bende memnunum bunda radyoda varmış daha sonra çıkan bir modeli
Sevimli, kullanışlı ve küçük.Ama kaybetme olasılığın yüksek :)
APPLE
Sevimli, kullanışlı ve küçük.Ama kaybetme olasılığın yüksek :)Bende de Shuffle 2. nesil var kesinlikle son çıkanını tavsiye ederim ekranı yok diye de korkma süper çünkü :)APPLE
Ama kendi kulaklığında pek hayır yok gibi. Sesi yüksek fakat bass özelliği zayıf. 50 TL'ye ben gibi Sennheiser bir kulaklık da aldı mı kaybol müzik de :D
sağolun arkadaşlar sony ya da ipod tercih edeyim o zaman gidince bakarız bakalım vatana
İ-pod'un görüntüsü farklı olduğu için ve herkes de bulunmadığı için ayrı bir de havası oluyor :) Para katabilirsen Nano ve Touch da alabilirsin.
Bencede para katabilirsen kesinlikle iPod Touch al derim. Bende 4. nesil var. Hem sadece bir mp3 çalar değil. iPhone un aynısı gibi diyebilirim. iPhone a yükleyebildiğin her şeyi iPod Toucha da yüklersin. Fakat özellik farkları var tabii ki.