Max. 1400 TL Bütçe PC Toplama Yardım
- 1
- 2
artık geçti zaten alamam heralde bugün neyse
Güç kaynağını 550 w ocz yap tamamdır. Monitörde HDMI veya DVI girişi olduğu zaman fiyatı artıyor bu senin işini görür.
monitörü sonra almaya karar verdim şimdiki monitörle idare edecem 2-3 ay sonra iyi bişe alacam uyum sorunu yok demi sistemde iyi bi kontrol et bugün alabilirim belki
bi de vatandan kasa önerirsen çok süper olacak
vatanda boş kasalar çok pahalı ya neyse olmadı başka yerden alacaz kasayı
1 yeni 1 de eski 2 adet fps patlattım Thermaltake kalitesine böyle sözler kullanmanı tasnif etmiyorum gayet kaliteli bir marka piyasaya sürdüğü bunca PSP bir çoğu çok üst düzey alüminyum ses ve soğutması çok kaliteli.FPS gayet kaliteli bir marka. Verimlilik olarak 80+ sertifikası var senin önerdiğin thermaltake rezil güç kaynakları üretiyor ; güç kaynağından cınlama sesi geliyor, elektirik faturası çok geliyor, güç kaynağım bir haftalık neden bozuldu gibi bir çok şikayet geliyor.
FPS gayet kaliteli bir marka. Verimlilik olarak 80+ sertifikası var senin önerdiğin thermaltake rezil güç kaynakları üretiyor ; güç kaynağından cınlama sesi geliyor, elektirik faturası çok geliyor, güç kaynağım bir haftalık neden bozuldu gibi bir çok şikayet geliyor.
ayrıca az english varsa burayı oku bakalım
Sende de azıcık türkçe varsa düzgün yaz ...
1 yeni 1 de eski 2 adet fps patlattım Thermaltake kalitesine böyle sözler kullanmanı tasnif etmiyorum gayet kaliteli bir marka piyasaya sürdüğü bunca PSP bir çoğu çok üst düzey alüminyum ses ve soğutması çok kaliteli.Thermalteke bir PSU alan ve memnun olan son zamanlarda hiç görmedim.
Bilinçsizce yazılmış yorumları okuyup buraya geliyorsun, arkadaş OCZ 550 w 80+ güç kaynağı alacak seninle tartışmaya uğraşmayacağım ...
Bilinçsizce yazılmış yorumları okuyup buraya geliyorsun, arkadaş OCZ 550 w 80+ güç kaynağı alacak seninle tartışmaya uğraşmayacağım ...Ocz güzel bir marka bakıyorum buraya gelmiş arkadaşlara sistem tavsiyesi yapıyorsun biz eskilerin görevini devralmışsın güzel yapıyorsun ama seviyeni düşürme araştırmadan hiç bir yorum yapmam şu ergen tavırları çağımızın hahastalığı kimlik bunalımı ve aşırı ego.
- 1
- 2