arkadaşlar beni idare ettirecek kaliteli ve güzel bir hoparlör tavsiye ederseniz sevinirim(max 50)
Max. 50 Ytl ye Hoparlör
Creative'lere bak bence.SBS modelleri biraz ucuz.
philips 2.1 yada creative 2.1 isini güzel cözer yada bulabilirsen creative 4.1 sistemler.
hocam tavsiyem almak için alıyorsan hiç alma biraz daha bekle bende senin gibiydim aldım ve bir hafta sonra ses çıkmayınca delirdim attım.. daha sonra alana kadar 40 ytl philips kulaklık aldım modelini hatırlamadım ama genelde ii ses veriri onlarınkiler aldıgım kolondan 2x daha fazla ses çıkartıyordu bende onunla idare et derim yinede sen bilirsin;)
voica nın 5.1 ses sistemi var bende 600 ytl ye almıştım 3-4 ay önce gayet iyi.
Bence de creative 2.1 ses sistemleri güzel. Üstelik fiyat olarak da avantajlı..
60 ytl olacaktı.af edersiniz.
creative sbs370 2.1 speaker===>güzel alet...yavsiye ederim tam istediğin fiyatlarda...
hatecrewcreative sbs370 2.1 speaker===>güzel alet...yavsiye ederim tam istediğin fiyatlarda...O speaker'ı bende kullanıyorum.Ses kalitesi oldukça iyi.2.1 olarak çok iyi bir speaker bence.
kardeş ben microlap MC-3500 kullanıyorum fiyatını bilmiyorum mediaplayer+DFX muhteşem ses veriyor helede bass
şu anda en iyi hoperlör markası logitech, zaten bu markanın Z5500 modeli daha önce de chipte test birincisi olmuştu. Kendine göre internette logitechin 2+1 sistemini araştır.