elımde 5770 var bu ne kadar sure daha benı ıdare eder ?
eger ıdare etmez dersenız 500 tl ye kadar ekran kartı tavsayelerınız neler olurdu ?
saygılarımla ...
elımde 5770 var bu ne kadar sure daha benı ıdare eder ?
eger ıdare etmez dersenız 500 tl ye kadar ekran kartı tavsayelerınız neler olurdu ?
saygılarımla ...
eğer fps manyağı değilsen 2 sene daha yeter o kart
idare edip etmeyeceği sana kalmı ör:sen oyunları o kartla atıyorum 800 x 600 de oynuyor ve oyunlardaki performansı sana yetiyorsa kart alma yetmiyorsa kart alacaksın eğer ekran kartı alacaksan önce komple sistemini yaz işlemcin ne anakart ram ddr kaç bide kapasitesi kaç gb ram in en önemliside ekran kartını yenilerken elinde psu yetecekmi onuda yaz öneriler gelicektir
5770 günümüz için giriş seviyesi bir ekran kartı,güzel pc de düşük seviyede açmayacağı oyun yok,heralde senin elinde fazladan bir para var ve harcamak istiyosun...şimdi iş sadece ekran kartını değiştirmekle bitmez,işlemcin,anakartın,ramlerin,psu ne durumda komple bir sistem uyumlu olursa her parçadan maxsimum verim alabilirsin. Sen şimdi gidip hd 6950 alsan bile sistemin parçaları eski ise tam verim alamazsın...
he illa 500 tl en iyi hangi ekran kartını alabilirim diyosan eğer.
kusura bakmayın beyler unutmusum sıstemı yazmayı
işlemcim intel e 8200 2,66 ghz 6 mb önbellekram 4 gb ddr2 800 mhz
hıgt power 650 watt bronze gercek psu
320 gb 8mb onbelleklı hdd
tekrar özür dılıyorum
5770 günümüz için giriş seviyesi bir ekran kartı,güzel pc de düşük seviyede açmayacağı oyun yok,heralde senin elinde fazladan bir para var ve harcamak istiyosun...şimdi iş sadece ekran kartını değiştirmekle bitmez,işlemcin,anakartın,ramlerin,psu ne durumda komple bir sistem uyumlu olursa her parçadan maxsimum verim alabilirsin. Sen şimdi gidip hd 6950 alsan bile sistemin parçaları eski ise tam verim alamazsın...düşük ayarlar mı ? şaka yapıyorsun herhalde. o kart her oyunu full hd çözünürlükte ve medium-high kalitede oynatır. 500-600 lira 1000 lira gibi rakamları sadece gpu ya vermek akıl işi değil, 300 liralık kartlar ile her oyun yüksek kalitede oynanır.
he illa 500 tl en iyi hangi ekran kartını alabilirim diyosan eğer.
ılgınız ıcın tesekkurler 5770 ıle bır sure daha devam etmeye karar verdım
:D para cebımde kaldı :D ıcım rahatladı :D sagolun :D
pekı bu ıslemcı ram psu ne kadar ıdare eder . bu bılesenlerı ben daha toplama konusunda acemıyken toplamıstım ?
cpu ya az biraz oc yapabilirsin. 3.2 filan iyi gider. denedikten sonra fps'lere de bakarsın. böylece sistemde darboğaz var mı yok mu onu da anlamış olursun.
işlemciyi zaten stok fanıyla 3,0 ghz hızında kullanıyorum :D ama ıyı bır sogutucu ıle 3,2 3,3 denesemmı sızce nasıl olur