Max Bütçe 2250 TL Toplama PC Yardım
- 1
- 2
Sağlam anakart, orta düzey, yeter. Fazla zorlamadan yapabilirsin ilerde. 500/600MHz iyi olur. Ama dediğim gibi acelesi yok, araştırmaya başla. Veya anlayan biride yapabilir. İşlemci yük altında 60c yi geçmezse sorun yok. OC yıpratmaz, ısı yıpratır hatta öldüdür.H77-D3H,o.c işlemciyi yıpratmaz mı ?Anakart galiba yetmez o.c ye.
Sağlam anakart, orta düzey, yeter. Fazla zorlamadan yapabilirsin ilerde. 500/600MHz iyi olur. Ama dediğim gibi acelesi yok, araştırmaya başla. Veya anlayan biride yapabilir. İşlemci yük altında 60c yi geçmezse sorun yok. OC yıpratmaz, ısı yıpratır hatta öldüdür.Benim işlemci stok fan ile o.c siz oyunlarda 50c yi buluyor.
Kasadan ince sesler geliyordu kasayı toplattığım bilgisayarcıya gittim 4gün önce,ekran kartında sorun çıktı,biyerleri erimiş.Garantiye verdim 20 gün içinde gelirmiş,üstüne balık atsan pişer.
Asus ROG Tytan CG8580 Oyun BilgisayarıAsus ROG Tytan CG8580 Oyun BilgisayarıKasa 2500TL,keşke bunu alsaydım,ben sistemi 2400tl ye aldım bu hazır kasa benim sistemin 2 katı hemde daha ucuz,vay be !
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 18 Mart 2013 22:09
O işlemciye ilk olarak sağlam soğutucu alman gerekiyor OC yapacaksan ilerde. Yapmak istemiyorsan Contact 21 veya 16 işini rahatlıkla görür ısı konusunda.Benim işlemci stok fan ile o.c siz oyunlarda 50c yi buluyor.
Kasadan ince sesler geliyordu kasayı toplattığım bilgisayarcıya gittim 4gün önce,ekran kartında sorun çıktı,biyerleri erimiş.Garantiye verdim 20 gün içinde gelirmiş,üstüne balık atsan pişer.
Kasa 2500TL,keşke bunu alsaydım,ben sistemi 2400tl ye aldım bu hazır kasa benim sistemin 2 katı hemde daha ucuz,vay be !