merhaba benim pc i5 2.67 ghz 4 gb ram amd hd redeon 512 mb ekran kartı win 7 ultimate (ekran kartının veri biti yüksek) sizce max payne 3 oyununu kaldırırmı?? genelde i7 için uyumlu deniliyor yoksa benim cpu ile bu iş olmaz mı? bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum...saygılar
max payn 3 İ5 te çalışır mı?
İşlemci olarak pek sorun yaratmaz ama ekran kartı modeli ne acaba?
Ekran kartının modeli ne ?
i5 güzel bi işlemci elinizdeki kartı hd 6850-70 ile degistirin rahat oynarsınız
Şuan bile orta ayarda açar ama okinkurtu dinle sen.
Yeterli olur güzel bir karttır hd 6850.
http://www.vatanbilgisayar.com/e ... ils.aspx?I_ID=50187 yarın indirim bitiyor bu gece sıpariş et psun yeterli ise.
Eğer psu 500w 80+ ise HD6850 veya en az HD5770 almanız tavsiyemdir.
Psu'nun kaç w olduğuna sol kapağı açarak bakabilirsiniz. Oradaki W değerlerini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz sana.
oyunu setup dan kurdum yaklaşık 2 saat şuan oyunun simge linkine tıklıyorum oyunda açılmıyor zaten (please run max payne 3 using the launcher) oyunu torentten indirdim saatlerimi aldı yaklaşık 10.2 gb dosyaydı bu uyarıyı ekrankartı yüzünden mi verdi yoksa başka bir sorunmu sizce??? galiba buda ayrı bir sorun..
oyunu setup dan kurdum yaklaşık 2 saat şuan oyunun simge linkine tıklıyorum oyunda açılmıyor zaten (please run max payne 3 using the launcher) oyunu torentten indirdim saatlerimi aldı yaklaşık 10.2 gb dosyaydı bu uyarıyı ekrankartı yüzünden mi verdi yoksa başka bir sorunmu sizce??? galiba buda ayrı bir sorun..
oyunu setup dan kurdum yaklaşık 2 saat şuan oyunun simge linkine tıklıyorum oyunda açılmıyor zaten (please run max payne 3 using the launcher) oyunu torentten indirdim saatlerimi aldı yaklaşık 10.2 gb dosyaydı bu uyarıyı ekrankartı yüzünden mi verdi yoksa başka bir sorunmu sizce??? galiba buda ayrı bir sorun..Bu soruya cevap veremeyiz konu kitlenir korsan yardım yasak .