arkadşalar max payne 1 kurdum normal menu açılıyor new game diyorum yükleme yarıya gelip masa üstü açılıyor hiç bir hata vermiyor sizce sorun neden olabilir..
max payne 1 sorun
Patchini kur arkadaşım.Xpde tam olarak çalışmıyor normalde.Patchini kurarsan sorunsuz çalışacaktır.
Yoo benimkide XP ama Patch falan kurmadım Crackde yapmadım çokda düzgün oynadım.
Y.İ.Ğ.İ.D.O.Yoo benimkide XP ama Patch falan kurmadım Crackde yapmadım çokda düzgün oynadım.kardeş bana crac dosyasını gönderirmisin... belki benim cracde bir sorun vardır...
arkadaşlar mx payne 1 sorunu çözdüm ilk açılan menüde (D3D SOFTWARE T&L) VE (D3D HARDWARE T&L) VAR d3d softwareyi seçtiğimiz anda oyun oynuyor ben seçtim oyun oynadı yardımlarınız için teşşekürler... TÜRKÇE YAMASINI NERDEN BULABİLİRİM...
Arkadaşlar ben max payne 1 indirdim fakat daha yükleme aşamasında 32-64 bit uyumluluk sorunu vardı, bi şekilde oyunu yükledim, v1.05 patch yaptım, patch ile uyumlu crack yaptım , simgeye tıkladığımda ilk mini ekran geliyor, play tuşuna bastığımda ise büyük ve içi boş bir pencere çıkıyor. Yani o pencereden sonra oyun açılır başlar normalde ama orda donuyor, yanıt vermiyor. Çeşitli uyumluluk modlarını denedim ve yönetici olarak çalıştırdım bir değişiklik olmadı. D3D software-hardware ikisini de denedim halen bir değişme yok. Sistemim fazlasıyla güçlü bu oyun için fakat windows 7 64 bit kullanıyorum. Çözüm hakkında fikri olan var mı ?