max performans?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
shegie
19-02-2004, 13:10   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

pc oyunu oynarken oyunun yavaş ilerlemesinen sıkılıyorum.celeron 1.7,geforce 2(64 mgb),256 ddr ram ile ben hangi değişiklikleri yaparsam istediğim performansı yakalayabilirim?ama ucuz olsunKahkaha.
dipnot:Duyduğuma göre pc oyunlardan daha iyi verim alabilmek için oyunkartı takıyorlarmış. BU NE İŞ?

hasanyasin
19-02-2004, 17:53   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,100 mesaj

Oyunun yavaş ilerlemesinden kastın nedir bilemiyorum sevgili shegie. Eğer oyunda beklerken, harddiskinden tıkır tıkır sesler geliyorsa sürekli, sistem RAM'ini artırmanın performansa büyük etkisi olacaktır. Görüntüler genel olarak yavaşsa, ya çözünürlüğü düşüreceksin, ya da "ekran kartını" ve/veya işlemcini yükselteceksin...

ReaL_isT
19-02-2004, 18:05   |  #3  
Yıllanmış Üye
457 mesaj

Benim anladığım kadarıyla senin yavaş ilerlemeden kastın;oyunların kare atlaması. Bu cok normal özellikle yeni cıkan oyunları 64 mb bi ekran kartında oynamak zor ekran kartını değiştir.

Dipnot:kabul etmek lazım Zaten senin bigisayarın oyun oynamak için elverişli değil. oyunlarda iyi performans istiyosan bunun ucuz bi cözümü yok.Ama şunuda unutmamak gerekir ki; piyasada senin bilgisayarında yüksek performans alabileceğin oyunlar mevcut onları oyna.