mc afee site advisör ü kuramıyorum acaba avg lınk scanner onun yerini tutar mı ?
mc afee site advisör mü avg lınk scanner mi
bende öyle düşünmüştüm :) sistemi revo ile temizletiyorum sonra IE 9 a terfi etcem bu sefer de mc afee kurulmazsa bilmiyorum artık
önceden kullanıyordum IE 9 da da dün ne olduysa etkin dediği halde tarayıcımda gözükmüyordu ve çalışmıyordu haliyle :(
McAfee Site Advisor kullanıyorum.
Ama bütün tarayıcılarla uyumlu olsa daha iyi olurdu(Opera,Chrome,Safari...)
AVG Link Scanner'ı internet secuirty ile beraber kullanıyordum.Çok iyiydi.
sonunda oldu :) google toolbar'ı kaldırdım tekrar yükledim tekrar kaldırdım (kullanmadığım için) -anasayfam igoogle yerine klasik google oldu ama olsun artık -mc afee site advisör ü kurdum oldu :)
Hayırlı olsun ne diyelim :)
Mcafee Internet Security ile SiteadvisorPlus kullanıyorum. gayet kullanışlı ek seçenekleri de fazlasıyla yeterli
AVG LinkScanner Free Edition (Ücretsiz versiyon)
http://yasalpro.blogspot.com/201 ... -ucretsiz.html#more
AVG LinkScanner Free Edition Saldırıya uğramış veya virüs bulaşmış web sayfaları gibi çevrimiçi tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma, İnternet deneyiminizi daha güvenli hale getirir.
- Zararlı bir web sitesini ziyaret etmeden önce sizi korur
- Google, MSN ve Yahoo'daki arama sonuçları için net güvenlik derecelendirmeleri
- Tüm yaygın antivirüs ve güvenlik paketi ürünleri ile uyumlu
- Siteleri değil sayfaları analiz eder; tek bir sayfa zararlı ise tüm site engellenmiş olmaz
- Bir web sayfasını yalnızca gerektiğinde ve bu bağlantıya tıkladığınızda gerçek zamanlı olarak kontrol eder
- Yüklenip çalıştırılması hızlı ve kolaydır; sisteminizi yavaşlatmaz