arkadaşlarben McAfee 8.0 Enterprise antivirüs programını kurmadığım halde kurulu gösteriyor.kaspersky yüklemeye çalışıyorum sürekli bu proglamla uyuşmuyor deyip yüklmiyo ve kaldır diyor kaldırma bağalntısı da yok ne yapacam bilemiyorum kafayı yiyecem ne olur bi yardım edin..şimdiden teşekkürler..
McAfee 8.0 Enterprise Kaldırma sorunu yardım
program ekle kaldırda görünüyorsa oradan, yahut daha iyisi your uninstaller tarzı bir programla kaldırın. eğer o listelerde gözükmüyorsa, ki gözüküyordur, programı kurun, ondan sonra kaldırın.
kardeş pcde öle bi program yok kaldıki yüklemedim hiç.görünmüyo program ekle kaldırda.your unistaller kullandım ama sonuç yok..programın kendisini yükleyip kaldırayım dedim yok oda yüklenmiyor yüklü diyor ne yapacam bilemedim.kafayı yiyecem:(
çalıştıra regedit yazıp McAfee diye aratın çıkan kalıntıları temizleyin
kaç defa yaptım sildim yeniden başlat diyom yok..kalıntıları temizliyom yine olmuyor ne iş anlamıyorum bunu yaa
Nasıl, kurmadıysan kurulu gösteriyor anladımda ,başlangıç proğramlarına bak.Orda varmı.Varsa kaldır.Başlat < msconfig<başlanğıç
2gündür uğraşıyorum valla.msconfig te de yok öle bişey sadece kaspersky kuracak olurken mcafee virüsscan enterprise 8.0 ile uyumlu değil kaldır diyorum yok öle bişey anlamıyorum bulamadım bi hal çaresini
arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim sorunumu windows installer ile çözdüm bi yerlerde kalmış uzantısı sanırım sildim kurtuldum allaha şükür..
Merhaba arkadaşım
ya bendede aynı sorun var 3 gündür uğraşıyorum olmuyor. ne program ekle kaldırda görünüyor nede kaldırılıyor. denemediğim yöntem kalmadı. windows installer le nasıl kaldırdın arıntılı anlatabilirmisin. Bende windows installerle deniyorum ama olmadı
mehmetbas81Merhaba arkadaşımMerhaba,ya bendede aynı sorun var 3 gündür uğraşıyorum olmuyor. ne program ekle kaldırda görünüyor nede kaldırılıyor. denemediğim yöntem kalmadı. windows installer le nasıl kaldırdın arıntılı anlatabilirmisin. Bende windows installerle deniyorum ama olmadı
aynı sorun bende de vardı şu şekilde çözdüm:Mcafee yi sildikten sonra ccleaner programı ile kalıntıları temizle. (Yapman gereken ccleaner programını indir ücretsiz olarak ve yükle daha sonra sadece temizleyi seç o kadar)
Sonra başlat->çalıştır->regedit burdan
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SiteAdvisor" bölümüne git ve siteadvisor'ün üzerine gelip sağ tıkla ve sili seç.Bilgisayarını kapatıp aç. Kaspersky'i yüklemeye başladığından uyumsuzluk hatası gelmeyecek ve rahatça yükleyebileceksin. Bu arada kayıt defterinin bir yedeğini amanı öneririm.
Kolay gelsin