merhaba arkadaşlar ben özelbir eğitim merkezinde mcse (sistem)eğitimi almak istiyorum acaba nereleri tavsiye edersiniz ??
İstanbul'da oturuyorum
değerlendirmeleriniz benim için gerçekten önemli
MCSE EĞİTİMİ
- 1
- 2
bilgeadam için çok pahalı dıyorlar ve egıtımını begenmıyorlar.ama netlog guzel egıtım verıyor dıye bılıyorum senın kararın..
ya demek bilge adamın eğitimi beğenilmiyor... netlog'u da hiç duymadım ama araştırırım
peki bilişim eğitim'i bilen varmı son günlerde göze çarpan bi yer bana sık söylenen isimler arasında
pardon ya netlog degıl netron...:)netron ve bilimer bilişimi düşün bilgeadama para vermeye değmez bır ara egıtım veresıye prog vardı kaçırdık...sertıfıkalardan sonra işe yerleştırılıyosun sonra para kazandıktan sonra ödemelerını yapıyosun dıye ..ama dedıgım gıbı artık yok geçtı...
kayıt olduktan sonra nereye kayıt oldugunu yazmayı unutma...
evet arkadaşlar siteleri inceledim bugün hepsini bi arayıp konuşucam sonucu size bildiririm
Merhaba Arkadaşım Biz Şirinevlerde Akademi Delta Olarak Normalde Kurumsal Eğitimler Ve Proje Danısmanlıgı Yapıyoıruz Eğer Avrupa Yakasında Oturuyor İsen Sana ÖZel Eğitim Ayarlayabilirim
hayır maalesef şirinevleri düşünmüyorum çünkü anadolu yakasındayım
anadolu yakasındaysan ve evin kadıköye yakınsa bilişime gitmende yarar var hoş bilişimin beşiktaş ve bakırköy de de şubeleri var ama
dediğim gibi gidersen memnun ayrılırsın pişman olmazsın ama karar senin
zaten kadıköyde bir kursa gitmek istiyordum şuanda netron'la bilişim eğitim arasında gidip geliyorum inşallah kararımı çabuk veririm...
evet arkadaşlar uzun telefon görüşmeleri çift taraflı gelgitler ve internet araştırmalarımın sonunda bilişim eğitime kayıt yaptırmaya karar verdim sanırım burası bana göre
teşekkür ederim şikayetim olursa hemen burada bildiririm size :)
merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi bilişim eğitim'e gitmeye karar vermiştim bugün görüşmeye gittiğimde süper bi haber aldım yusuf erol artık bilişim eğitimdeymiş sistem uzmanlığıyla ilgilenenler bilirlerki yusuf erol bu konuda parmakla gösterilen isimlerdendir ve açıkçası ondan ders alacağımı öğrenince çok sevindim :D
bende bilişim öğrencisiyim zaten. yusuf erol un haberini bende aldım gerçekten güzel birşey bu ayrıca bir haber daha aldım bilişim server 2008 e geçiş yapmış buda çok iyi gelişmelerden :)
Hmm efet yah bu Bilişim Eğitimi çok duymaya başladım.Gidip bi görüşmekte fayda var.Bilgiler için saolun :)
forumu gezerken bu konuyu gördüm ben öğrenciyken yusuf erol edutime daydı demek bilişim eğitime geçmiş gerçekten iyi bir hoca ve arkadaştır.
merhaba arkadaşlar bende uzun süredir bu eğitimi almak istiyordum fakat kurs seçimi yapmakta zorlanıyordum bu ve bunun gibi bir çok konuyu okuyarak ve bu konuda adı geçen kurumları ve kişileri araştırarak nereya gideceğime karar verdim ve Bilişim Eğitim'e kayıt yaptırdım dersler başlayalı yaklaşık 1 hafta oldu şimdilik iyi gidiyor yönlendirmeleriniz için teşekkürker
Bu egıtımı alabılecegın yer tabıkı bilişim egıtım merkezı baska bir isme gerek bıle duymamalısın.Bilişimin egıtım kalıtesı tartısılmaz.Bende orada egıtım aldım hakıkaten egıtıme ogrencıye cok deger verıyolar.
Istanbulun bır cok yerınde bılısım egıtım merkezı mevcut hakıkaten ve bayagı kalıtelı bır yere benzıyo aldıgım duyumlar hep olumlu.
Bende sormayı dusunuyordum egıtımı nerden alabılırm dıyede masallah bı bılısımdır koptu gıdıyo genelde duyumlarımda bu yonde.
Bende cok merak edıyorum bu bılısım donjun kardes her sıtede adına rastlıyorum .
Bende grafik tasarım eğitmi almıştım evet iyi bir kurs
Grafik,Web,Animasyon eğitimi almak isteyenlere duyrulur.Eğitimler bir kaç hafta önce başlamıştır.Bu kursa gelmek isteyenler yeni kayıtların ne zaman başlayacağıyla ilgili bilgileri buradan öğrenebilirsiniz.
Bilişim Eğitim Merkezi
Ayrıntı=Sevgi Kılıçaslan
0(212) 236 54 57
- 1
- 2