silence ewet haberimiz var.ne zaman verileceginden haberimiz yok ama .ne zaman verilecegini biliyormusun?
Meb'in900 dolarlık laptopları
- 1
- 2
Okullara Vakıfbank kredi kartları gönderiliyormuş. Onların gelmesini bekleyeceğiz. Ama 256 ram'i olan ve aynı zamanda ekran kartı meçhul olan bilgisayarı almak da pek içimdemn gelmiyor :(
Neden tam olarak modeli açıklamadılar anlamadım ya.
Deseler Toshiba Satellite .... biz de rahatlasak ya. Güzel Şubatta laptoplar elimizde olacaktı.
Bakan 15 Şubat'ta açıklama yapacaktı.
YOksa bunların hepsi belirli de ben ve arkadaşlarım mı habersiziz??
Toshiba Satellite A50-109 modelinin 256 ram lisi ve 40 gb lısını veriyorlarmıs..Kaynak gecen hafta www.ogretmenlersitesi.com bu hafta o haber kalkmıs...
Eger haber yalan degilse fiyatına gore cok ii bir laptop...
Duyduguma gore bakan Amerikadaymıs herhalde o yuzden ne zaman verilecegi konusunda bir haber yok.Bence bakan gelince hersey ortaya cıkacak:)
Bu konunun okunma sayısı 1165.tabi oyle olur meb bisey verecek tam bir acıklama yapmıyor herkeste baskalarından birsey ogrenme ugrasında.kimse de tam bisey bilmiyor..
acıkcası ben bu laptopa güvenmiyorum.Biliyorsunuz ki centrino işlemcilerin farklı kılan L2 bellekleridir.Fiyat artışına sebep olanda budur zaten.Normalde ii kullanıslı bi notebook'un 2mb veya 1 mb olması(bence)gerekir.Bugun toshibanın sitesine baktım.512mb falan yazıor.Ayrıca ekran kartının 64 mb olmasına aldanmayın bugun 64mb ati 9700 9600 ün bile performansı tartışılyorki bu verilecek notebooklardakiler hiç işe yaramaz.Eğer ben hem oyun hem iş için almak istiyorum diyorsanız vaz geçin.Ama ofis yazı işleri ve internet için uygun olabilir.ayrıca şimdi kdv problemide çıkacakmış...
Bence Fiyat iyi ama performans düşük gibi geliyor zaten laptop u kullanacak kesim gençler e doğal olarak da oyun da oynanıcak 64MB çok az bence üstüne ram fln eklesen artı masraf wide screen ekran yok ben tavsiye etmem ram in 64 MB sii ni ekran kartı yiyecek geriye kaldı 192 mb yani ucuz ama kalitesiz
- 1
- 2