Media center Klavye yardım

Jackal46
15-12-2009, 15:48   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

Arkadaşlar "Microsoft remote keyboard for windows xp media center v1.0" klavyem ve kumandası var ben bunu notbookte Vista home premiumda kullanıyorum ama klavyem hakkında çok bi bilgim yok bilmediğim bir çok özelliği oldugundan eminim googlede yüzeysel bir araştırma yaptım ama pek bir sonuca ulaşamadım ve bu konuda elinde bilgi olan yani klavyenin özelliklerini bilen varsa benimle paylaşabilirmi ?
şimdiden teşekkür ederim. 

Mehmet Çakır
15-12-2009, 15:55   |  #2  
Üye
63 mesaj

Arka Aydınlatmalı Medya Tuşları
Media Center’ı kontrol etmek için gözlerinizi kısmak zorunda kalmadan ışıkları loş bir seviyeye getirebilirsiniz.

Yeşil Başlat Tuşu
Basit Yeşil Başlat Tuşuna basarak Media Center Media PC fonksiyonlarını açabilirsiniz.

Media Center PC ile çalışın
Bilgisayarınızı ve evinizin eğlence merkezini kolayca kontrol edin—rahat koltuğunuzdan kalkmadan müzik dinleyebilir, film izleyebilir ve fotoğraflarınıza bakabilirsiniz.

Şık, Hepsi Bir Arada Tasarım
Bu üçü bir yerde klavye, fare ve uzaktan kumanda seti ile sayısal medya keyfinizi kablo karmaşası olmadan çıkarın.

10 Metre Kablosuz Mesafesi
Odanızda yaklaşık on metre kablosuz alan genişliğinde tüm sayısal eğlence kontrollerini fazla çaba sarfetmeden yönlendirin.

Tuş Kilidi
Tuş Kilidi sayesinde bu şık klavyenin yanlışlıkla açılmasını önleyebilirsiniz, bu şekilde istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz.

Additional Features:
-Television Control
-Sıvı Dökülmesine Dayanıklı Tasarım
-Üstün Tasarım
--
Özellikleri buymuş bir iki özellikleri hoşuma gitti güzel bir klavyeye benziyor..

Son Düzenleme: Mehmet Çakır ~ 15 Aralık 2009 15:56
Jackal46
15-12-2009, 16:05   |  #3  
OP Taze Üye
9 mesaj

vakit ayırdıgınız için çok teşekkürler

Mehmet Çakır
15-12-2009, 16:56   |  #4  
Üye
63 mesaj