Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım war. Benim makinada mp 10 yüklüydü. ben 11 yükledim. şimdi tekrar mp10 u yüklemek istediğimde hata veriyo. 11 i kaldırdım halaa aynı hatayı veriyo. hata "sisteminizde en güncel mp kullanılmaktadır."
nasıl tekrar 10 u yükleyebilirim.
Media Player 11
kapatmanız gerekenler arasında windows media player 11 in varsayılan media oynatıcı olarak ayarlanması da var.
Arkadaşlar Çok ağır bir proğram... İndirmesi Kaldırması sorun oluyor...
Bide sanırım Lisanssız xp lerde çalışmıyormuş... Lisanssız arkadaşlar yükleyemiyecek sanırım...
Bu Lisans uygulaması media player için saçma oldu biraz...
"My uninstaller" veya "your uninstaller" gibi windows ekle-kaldır'ın işlevini barındıran daha kapsamlı programlarla sistemden tamamen kaldırabilirsin..
yazdıklarınızı okudum. eğer 1 defa yüklendiyse xp lisanslı.ve ie 7.0(çünkü ie 7.0 değilse de yüklenmiyor.[çok denedim.])
burada en iyi yol ban göre yeniden yükle ve yükleme sırsında adımları kontrol et. ve yardımcı bir progla kaldır.easy uninstaller gibi.
benimki lisanssız ama yüklenio
destkopbenimki lisanssız ama yüklenioİMKANSIZ
google a yazınca lisans koruması kırılmış wmp 11 ler çıkıyor.
baslar daha güçlü
arayüzde çok güzel
ferrarili adambaslar daha güçlüarayüzü bence önemli bir farkı diğer sürümlerinden...arayüzde çok gü
delikanli53ben dönüşünün imkansız olduğunu söylemedim. lisanssız xp ye orjinal media player yükleyemezsin diye imkansız demiştim (11 e) kırığını elbette yüyani imkansız değil işte...
delikanli53ben dönüşünün imkansız olduğunu söylemedim. lisanssız xp ye orjinal media player yükleyemezsin diye imkansız demiştim (11 e) kırığını elbette yüLisanssız xp ye orjinal microsoft un sitesinden download ettiğim media player 11 i yükledim.Sorun windows için kullandığınız o key de:)
Arkadaşlar nir süre önce aynı problemi bende yaşadım lisanssız olduğum için mp 11 zorla yükledim bi dünya sorunla karşılaştım en sonunda sistemi linsanslı yaptım eger mp 11 tam olarak ve windowsunu lisanslı yapmak isteyen arkadaşlar bana ulaşsınlar lisans programı bende var yükledikten sonra herseyi rahatlıkla yükleye bilirsiniz mp 11 hatasız kullanabilirsiniz....