Bİ KAÇ HAFTA ÖNCE WİNDOWS MEDİA PLAYER 10 U KALDIRDIM.ŞİMDİ MP11 İ KURAYIM DEDİM AMA OLMADI .MİCROSOFT SİTESİNDEN HEM 10 HEMDE 11 İ YÜKLEYİP KURMAYI DENEDİM İKİSİDE OLMADI.PROGRAM FİLES TE HÂLÂ WİNDOWS MEDİA PLAYER KLASÖRÜ VAR ONU SİLEMEDİM İÇİNDEDE Bİ KAÇ TANE DLL. ŞİMDİ NE YAPMAM LAZIM .AŞŞAĞIDA Kİ RESİM GİBİ OLUYO BUTONLAR ÇALIŞMIYO HİÇ. XP İM KESİNLİKLE ORİJİNAL %100
Media Player kuramıyorum
MP 10'u kaldırmana gerek yoktu. Üzerine MP11'i kurabilirsin. Ben öyle yaptım. bir sorun yaşamadım.
tuncabmp 11 beta mı?Evet.
mp'yi kurabilmen için önce Microsoft'un sitesine bağlanıp lisans kontrolü yapman gerekiyor.MP kurulurken zaten bağlanıyor otomatik.
Bu yüzden kurulmuyor olabilir
madem silmissin tam sil.Unlocker isimli programı kullanarak kalan dll leri silebilirsin.Bunun haricinde önce tekrar mp10 kur üstüne 11 i kur bence.
BENDE UNLOCKER VARDI.SENİN DEDİİNİ YAPTIM.DLL.LERİ SİLDİM.M.PLAYER 10 KURMAYA ÇALISIRKEN WİNDOWS MEDİA PLAYERİN BU SÜRÜMÜ WİNDOWSUN BU SÜRÜMÜ İLE UYUMLU DEİLDİR.
SEKLİMDE BİR YAZI CIKTI.BEN XP YE UYGUN BİR MEDİA PLAYER SÜRÜMÜNÜ İNDİRDİİME EMİNİM.BİLGİSAYARIMIN XP OLDUUNADA EMİNİM.LÜTFEN YARDIMMM.
Bi yol söyleyeyim.
Kurulum dosyasına sağ tıkla extract ya da çıkart de. Dosyaların çıkarıldığı dizinden setupları çalıştırarak beta sürümünü kurabilirsin. Tabi dosyaya sağ tıkladığında extract yada çıkart varsa yapabilirsin bunları. Eğer yoksada sistemine winrar kurup dene. Ben o şekilde yapmıştım. Fakat beğenmedim tekrar döndüm wmplayer10 a .
Ancak bu işlem ne kadar doğrudur bilmem. Sonuçta beta! Korsanlığa gireceğini sanmıyorum.
TEŞEKKÜR EDERİM AMA OLMADI.BİLDİĞİN BAŞKA BİŞEY VARSA LÜTFEN SÖYLE.(BU HERKES İÇİN GECERLİ)LÜTFEN YARDIMMMMM.
M. PLAYER 11 İ YÜKLERKEN DOĞRULAMA İSTİYOR. ONUN HAKKINDADA BİŞEY BİLEN VARSA LÜTFEN SÖYLESİN.LİNK VERCEKSENİZDE LÜTFEN DÜZGÜN VERİN.
arkdaşım burda millet sana yardımcı olmaya çalışıor isteyecekse adam gibi yardım iste
kırık link verince emekleri bosa gidio.o yüzden bunu belitttim.bide bundan sadce ben yararlanmıcam.bircok kişi yarrarlanacaktır.
Bence de bazı arkaşlarımızın söylediği gibi önce mp10 kur daha sonra üstüne mp 11 kur böylece sorun kalmaz(tabii windows un orijinal ise)
E o zaman doğrulamadan geçemezsin ki.Ya Windows'unu orjinal yap, ya da kırık bir WMP11 yükle.İnternette bol miktarda dolaşıyor.