Forumda arama yaptım ama sonuç çıkmadı. Eski Windows sürümlerinde olduğu gibi WMP'i küçültünce araç çubuğunda bildirim gösterir bir hale nasıl getirebilirim? Windows 7'de bildirim vermiyor WMP. Bir de Winamp'ta olduğu gibi simge durumuna küçült dediğimde görev çubuğundan sistem tepsisine (saatin yanına) atmayı ayarlayabilir miyim? Görev çubuğunda çok yer kaplıyor WMP. Sırf bu yüzden oynatıcımı değiştirmek istemiyorum da.
Media Player Simge Durumu
winamp'ı ayarlıyabilirsin ;
saatin yanındaki winamp simgesine sağ tık seçenekler tercihler çıkan sol taraftaki listeden genel tercihler de altta görüceksin winampı göster var ordaki tiklerin hepsini kaldırırsan saatin yanına atabilirsin kolay gelsin
Tamam da Winamp'ı sormadım ki? Biliyorum Winamp'ı ayarlayabildiğimi. Winamp'ta olduğu gibi Windows Media Player'da nasıl yaparım diye soruyorum.
:) Sorun değil.
Peki bu iş için bir eklenti falan da mı yok? Yani saatin yanına atmak için? Hadi eski sürümlerde olan bilidirim vermesini geçtim... Bilgisayar açık olduğu sürece müzik dinleyen birisiyim ben. WMP sürekli görev çubuğunda, malumunuz bi de simgeler büyük büyük, yer kaplıyor.
:) Sorun değil.Peki bu iş için bir eklenti falan da mı yok? Yani saatin yanına atmak için? Hadi eski sürümlerde olan bilidirim vermesini geçtim... Bilgisayar açık olduğu sürece müzik dinleyen birisiyim ben. WMP sürekli görev çubuğunda, malumunuz bi de simgeler büyük büyük, yer kaplıyor.
Ne yazıkki Yok :)