arkadaşlar bi media player yaptım herşeyi tamam fakat listeye attığım şarkıları bi media list olarak kaydedemiyorum.
yani arkadaşlar listedeki tüm şarkıları bi arada kaydetmesini ve daha sonra açtığımda o listeyi seçip o şarkıların yeniden player tarafından yürütülmesini istiyorum.
yarın ödevi teslim etmem lazım arkadaşlar lütfen yardım edin. şimdiden yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim
Media player
Çalma listesini hangi dosya formatında kaydetmek istiyosun ki?
m3u, pls, wpl? Ya da kendin bi format mı kullanacaksın?
Ben, çalma listesini nasıl kaydetmek istediğini kastedmiştim..
pardon
ben aslında accessde bi data yapmayı düşünmüştüm yada .txt olarak kaydetmeyi düşünmüştüm.
fakat başka bi türlüde olabilir önemli olan yaptığım şeyin çalışması
'en kolayı düz metin şeklinde;
'diyelim ki list1 de tutuyosun dosya adreslerini
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
Sub ListeyiKaydet(hedefdosya) if (list1.listcount>0) and (dir(hedefdosya)<>"") then open hedefdosya for output as #1 for i=0 to list1.listcount-1 eleman=list1.list(i) print #1,eleman next i close #1 end if end sub
Sub ListeyiYukle(kaynakdosya) if dir(kaynakdosya)<>"" then list1.clear open kaynakdosya for input as #1 do while not eof(1) input #1,eleman list1.additem eleman loop close #1 end if end sub
ListeyiKaydet(<hedefdosyayolu>)
ListeyiYukle(<kaynakdosyayolu>)
çok teşekkür ederim arkadaşım istediğim şeyi dünn yaptım ve bugün hocaya verdim
tekrar sağol
Ben teşekkür ederim..
Dün gece çıkmam gerekmişti, sabah anca yetişebildim üzgünüm, daha doğrusu yetişemedim işte :(
Yapmana sevindim.
Kolay gelsin.
arkadaşlar bende visual basicte mp3,wav,cd türü çalann bii program yapacamm ama yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.Ödevi 2 günn sonra vermem lazımm yardımlarınızı bekliyorumm
tabi ki arkadaşım yaptığım programı yollayabilirim çok güzel olmadı ama cd ve mp3 çalıyo wav'a da yardım ederiz
msn adresini verirsen ne zaman istersen yollarım
ya cok tesekkurler hemen msn adresımı verıyım ıhtıyacım vardıı bu programaa diyarbekirli_umut@hotmail.com