Arkadaşlar window'un media playerini bilgisayardan kaldırdım.
Şimdi gom playeri mevcut oynatıcı durumuna getirmek istiyorum.Bütün video ve müzik dosyalarımda onun simgesinin görünmesi için ne yapmam gerekiyor ?
Yardımcı olursanız sevinirim.Online'yim.
media player
ilk önce,gom player ile açmak istediğin video/müzik in üzerini 1 kere tıkla.mausenin sağ tuşunu tıkla ve "birlikte aç" ı seç.açılan küçük pencerenin aşağısında "program seç" seçeneği var.orayı tıkladıktan sonra gom player i seç ve "bu tür dosyaları açabilmek için her zaman seçili programı kullan" seçeneğine " tik " koy.
başarılar...
teşekkürler BOOMFUNKMCS arkadaşım. Bunu yaptım ama klasör simgesi değişmiyor hala?
artık istediğiniz media gom player ile çalıyor mu? eğer gom player ın desteklemediği formatlar varsa her medianın(müzik/film) simgesi değişmez.
"klasör simgesi değişmiyor hala?" klasörlerin simgesinden mi bahsediyorsunuz yoksa müzik veya filmlerin simgesinden mi?
evet istediğim şeyler çalıyor ama film ve müzik klasörlerinin simgesi değişmedi.
klasörlerin simgesini medya oynatıcılar degistirmez arkadasım sadece acabildigi dosyaların simgesini degistirir. ;)
eğer desteklemediği formatlar varsa onların simgeleri değişmez ama desteklediklerininkide değişmiyorsa nedenini bilmiyorum.
İlginç çalıyo ama simge değişmedi. Neyse uğraşırım artık.
ilgiye çok teşekkürler...