mediAvatar Photo to Flash [03.04.2011]

CHIP Online
03-04-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

mediaAvatar Photo to Flash ile inanılmaz fotoğraf slayt gösterileri oluşturabilir, sosyal medya sitelerinde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bir flash tema şablonu seçin, arka plan müziği ve efekti ekleyin, ve fotoğraflarınızı SWF flash, SWF flash+HTML veya XML dosyasına dönüştürün ve ardından slayt gösterilerinizi internete yükleyin, arkadaşlarınızla paylaşın veya bir diske yedekleyin.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

mediaAvatar Photo to Flash ile inanılmaz fotoğraf slayt gösterileri oluşturabilir, sosyal medya sitelerinde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bir flash tema şablonu seçin, arka plan müziği ve efekti ekleyin, ve fotoğraflarınızı SWF flash, SWF flash+HTML veya XML dosyasına dönüştürün ve ardından slayt gösterilerinizi internete yükleyin, arkadaşlarınızla paylaşın veya bir diske yedekleyin.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumAnahtar özellikler:Fotoğraflarınız içe aktarmak için sürükleyin ve bırakın, slayt gösterilerini kolaylıkla oluşturun.
Fotoğraf flash slayt gösterilerinize sevdiğiniz müziği ekleyin.
Göze çarpan bir tema seçin (3 boyutlu flash temaları mevcuttur) ve fotoğraflı flash slayt gösterinizi anında hazırlayın.
Fotoğraflarınızı flash slayt gösterilerine SWF, SWF+HTML veya XML biçimlerinde dönüştürün.
Flash slayt gösterilerinizi veya 3 boyutlu fotoğraf galerilerinizi blog'unuzda, sosyal medya sitelerinde veya farklı bir konumda arkadaşlarınızla paylaşın.


Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: mediAvatar Photo to Flash