başlangıçta türkleri seçiyorum ama bişe anlamdım bi tane kale var da ne yapıcam onla .
herkes çok güzel diyo ama bi türlü anlayamadım
Medieval II: Total War Nasıl oynanır bu oyun
Googleda aratıp bulabilirdiniz.
C:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War\data\world\maps\campaign\imperial_campaign dizinindeki desk_started text dosyasının salt okurunu kaldırdıktan sonra içine girin ve en baştan :::: kısmına kadar olan bölümü aşşağıdakiler ile değiştirin.kaydedip çıkın tüm devletler açılacaktır.
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
; Custom campaign script generated by Romans Campaign Map Editor campaign imperial_campaign playable england france hre spain venice sicily milan scotland byzantium russia moors turks egypt denmark portugal poland hungary end unlockable end nonplayable papal_states aztecs mongols timurids slave end start_date 1080 summer end_date 1530 winter timescale 0.50 marian_reforms_disabled rebelling_characters_active gladiator_uprising_disabled night_battles_enabled brigand_spawn_value 20 pirate_spawn_value 28
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,275 mesaj
Aynı Oyun bendede var bende de böyle olmuştu PC de n geri kaldırdım O günden beri yüklemedim
gercekten cok güzel bir oyun gibi ama bende bu oyunu tam oynayamayan daha dogrusu tam çözemeyenlerden biriyim..birkac güne bir arkadasım gelcek inşallah belki o ogretir bişiler :) onun dısında üc bes bilgi werebilcek bir arkadas war mı :)