herkese selam olsun siteye yeni üye olmuş durumdayım
bende değişik formetlarda vidyolar var bunları mepeg 2 ye çevirmem gerek allok mepeg var ondan çeviri yapıyorum ama kırık veiryor vidyoyu tam çevirmiyor elinizde mepeg 2 ye ceviren program varsa paylaşımızınızı bekliyorum şimdiden teşekkürlerimi sunarım
mepeg 2 dosya cevirici
FormatFactory yazılımını öneririm. Her türlü çoklu ortam dosyası arasında dönüştürme yapabileceğin ücretsiz bir yazılım.
yardımlarınız için çok sağolun zannediyorum ki konuyu tam izah etmem lazım şimdi bende next 200 süper plus usbli uydu cihazı var bu cihaz ts formatını okuyor lakin ses olarakta mp2 audio codec formatı yani audio codec mp2 sampling rate : 48000 bit rate : 192 olması gerek ki ts formatındaki vidyoyu oıynatırken seside çıka aksi taktirde vidyonun sesi çıkmıyor bende totalin 3.14 sürümü var buradan direkt tsye çevirim yaptım ama vidyonun sesi çıkmadı görüntü varken bana bu ses ayarlarını veren ts format çevirici yahur bu ses ayarlarını veren mepeg 2 çevirici lazım ki ben onu streamclip programından tekrar tsye çevirem allok mepeg programı kırık yapıyor bunun için bir danışayım dedim
cıhıp dergisi sayesinde bu forumda bulunuyorum yapabileceğiniz bir şey varsa lütfen elinizden gelen bir şey yoksada canınız sağolsun saygılar