Meraklısına Tarih Dersleri..

PsK_Pc_06
27-09-2008, 22:44   |  #26  
PsK_Pc_06 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
752 mesaj
Morgue
Gerektiğine asilim diye bi davranış türü çeşidi yok.. 2 Yüzlüsen onu ben bilemem yoluna devam et öyle..
Geçmiş konularla uğraşmak istememen normaldir çok boş atladığın konu var şimdide cevap vermemen şaşırtmıyor..
Evet kadrolara bak yaşın kaç bilmiyorum o dönemdeki oyuncuların kalitesi o döneme göre nasıldır bilmediğin çok açık ortada..
Kıyaslamanın büyüğü küçüğü olmazsa şu takımdan onu yediniz bunu yediniz deme..!!
Parayla devran dönmüyor evet şikede bunun kanıtıdır.. Siz şike yapıyosunuz biz yine şampiyon oluyoruz.. Dertmi yapın ama insan hakkı yiyorsunuz bunada dikkat edin..
Devam Nedir Öğretiyim Evladım.. Uefa Cup Devam Super Cup yetmez devam CL Çeyrek Final.. ''1'' Başarı demişsin.. Matematiğinde zayıf anladığım kadarıyla.. 1+1+1=3.. Yazıyla ''ÜÇ''..
Sizin geçen sene hariç yep yenilmişliğiniz var.. Bizim hep değil epey en azından..

Holigan diyenlere cevabımdır Evet Holiganım..!! Rahatmışsınızdır umarım..

bir kere sen benim 2 yüzlü olduğumu söyleyebilmen için elinde kanıtının olması lazım varmı elinde böle bir kanıt? Yokk... ozaman susacaksın ... O lafıda sana iade ediyorum ...
bir kere sen damdan düşer gibi atladığın konulara bakarsan o zaman ben mi sen mi boş atlıyoruz konulara görürsün ...
o zamanda senin bu dönemdeki kadroları bilmediğin açıkça...
niye öle yazığımı dikkkalice okursan anlarsın ... büyük kücük takım farkını ....
haha ... diyene bak sizide görüyoruz ...  
ha ha ha .... zuahaHAHHAHAHA Kahkaha  YA TAMAM 3 OLSUN 3'Ü SON
8 yıldır 4-5-6 VS. YAPTINIZ MI? hayır ... O ZAMAN O BAŞARI DEĞİL BAŞARISIZLIK OLUR ...
BU SENEDE HEP OLUR ZUAHAHAHAHAHAH KahkahaKahkahaKahkaha

Son Düzenleme: PsK_Pc_06 ~ 27 Eylül 2008 22:45
yalmann
27-09-2008, 22:49   |  #27  
Yıllanmış Üye
143 mesaj
kylie
şu foruma bir faydan dokunsun be adam hep kavga hep kavga sıkılmadın mı? milletle didişmekten.
Evet arkadaş çok didişiyor ama faydasıda oluyor bazı yerlerde...
Ve burası spor bölümü burda biraz didişmesi de gerek...

Banned
28-09-2008, 09:45   |  #28  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 1
1,447 mesaj

fb liler hep suç bizde değilmi tabi siz meleksiniz sizin hiç suçunuz yok genç melekler :D

Ölümüne Ua Herzaman  Elime bir silah verseler İlk sıkacağım kişi emre belezoğlu..

Holiganım itirazı olan varmı..

Banned
28-09-2008, 12:28   |  #29  
Banlandı
1,098 mesaj
PsK_Pc_06
bir kere sen benim 2 yüzlü olduğumu söyleyebilmen için elinde kanıtının olması lazım varmı elinde böle bir kanıt? Yokk... ozaman susacaksın ... O lafıda sana iade ediyorum ...
Olmazmı Var Tabikide..!!
PsK_Pc_06
kimin çekemediği belli değilmi? çekememezlik size yakışır ... yazık iyiki biz ASİL FENERBAHÇELİLER siz 6s liler gibi değiliz ....yazık acıyorum size....
PsK_Pc_06
sen zaten bizim dediğimiz lafları anlasaydın ozaman kuş beyinli misin yoksa beyinsizmisin anlardın Kızgın ... sizde o ruhu bir vermiş gerisini koy vermiş Kahkaha ... hatta dur dur dur size ruh bile vermemiş ne vermiş oda belli değil Kahkaha  sade o ruh olsaydı şalvar sporda uefa alırdı Sinsi her şey ruh değil akıl fikirde lazım aklı olmayanlar zaten son 8 yılda hiç bir faaliyet gösteremez üstüne rezil olup döner 6s gibi TÜRKİYEYİDE rezil edersiniz Kamçı... biz zaten tarihi anlıyoruz ki sizin gibi gerçek tarihi olmayanlara yada olanların tarihini anlayamayanlara acıyıpda gerçek tarih nasıl olurmuş burada öğretmeye çalışıyoruz ... ayrıca bende o tarihi okuyacak beynin kralı var sende olan boş süngerden ibarettir ki o boş beyin pardon süngerin olsa dahi dediklerimizi anlamadıktan sonra onu taşısan ne olur taşımasan ne olur önemli olan olayı kavramaktır kavrayabilmektir ancak siz 6slilerde bizde olan beynin zerre kadarı olmadığından anlayamazsın yine dediğimi ...
Suusssssssss...... (!) Oha!Onay
PsK_Pc_06
bir kere sen damdan düşer gibi atladığın konulara bakarsan o zaman ben mi sen mi boş atlıyoruz konulara görürsün ...
o zamanda senin bu dönemdeki kadroları bilmediğin açıkça...
niye öle yazığımı dikkkalice okursan anlarsın ... büyük kücük takım farkını ....
haha ... diyene bak sizide görüyoruz ...  
ha ha ha .... zuahaHAHHAHAHA Kahkaha  YA TAMAM 3 OLSUN 3'Ü SON
8 yıldır 4-5-6 VS. YAPTINIZ MI? hayır ... O ZAMAN O BAŞARI DEĞİL BAŞARISIZLIK OLUR ...
BU SENEDE HEP OLUR ZUAHAHAHAHAHAH KahkahaKahkahaKahkaha
Ben boş atlasaydım böyle çevirmezdiniz olayları sürekli.. Bu dönemdeki kadroların kalitesi çok açık ''4 deplasman 4 malübiyet'' fazlasını açmaya gerek yok ''bu dönem'' ya.. 8 yıldır 4-5-6 yok evet.. Peki ya sizin en azından 1 diyebilceğiniz bir başarınız varmıda 3 başarısı olan bir takımı küçümseyip o başarıları yok etmek ezmek için ''Devamı Yok Ama'' diyebiliyorsunuz..? Bu kadar çelimsiz olmayın SAYGI Duyun yada SUSUN.. Bunlar olmadığı sürece burda hepinizi itinayla işlemeye devam edicem..

Yürüyedur Aslanım..   ultrAslan..!!

Son Düzenleme: Morgue ~ 28 Eylül 2008 13:26
onlineTR
13-10-2008, 21:37   |  #30  
Yıllanmış Üye
1,947 mesaj

uzay mekiğini nereye parkettin?_?

Banned
14-10-2008, 13:32   |  #31  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 1
1,447 mesaj

Morgue Gerekini Yapmış ifadenizi almış bana gerek yok :D:D:D

Banned
14-10-2008, 13:35   |  #32  
Banlandı
1,098 mesaj
onlineTR
uzay mekiğini nereye parkettin?_?
Bizim Her Limanda Uzay Mekiğimiz Değil Mekik Filomuz Var..

onlineTR
14-10-2008, 20:42   |  #33  
Yıllanmış Üye
1,947 mesaj

ANLADIM...HIMM GAYET GUZEL, VAR OLDUĞUNU BILDIGIM IÇIN SORDUM ZATENN....

Razorback
15-10-2008, 09:57   |  #34  
Yıllanmış Üye
712 mesaj
YasarS
Lütfen birbirinizi kırdığınız konuya bakın.Bizim ülkemiz nelerle boğuşurken millet gençlerden imdat beklerken gençlerimizin savaştığı iki kale direği bir meşin yuvarlaktan ileri gitmiyor.Lütfen,lütfen,lütfen.
yahu bu meşin yuvarlak ne demek? futbol topuna neden meşin yuvarlak diyorlar ben hep merak etmişimdir. mesela basket topu da bir meşin yuvarlak olabilirdi ama neden dikkatlerden kaçtı bilinmez.