Mercedes-Benz Türk, Türkiye'yi seçti!

CHIP Online
11-11-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Önde gelen bu otomobil üreticisi, İstanbul'u yeni "Küresel IT Hizmetleri Merkezi" olarak belirledi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mer ... yi-secti_43623.html

Mercedes-Benz Türk'ün ana şirketi Daimler, teknolojik büyümede Almanya'dan sonra ilk olarak Türkiye'yi merkez üssü olarak belirledi. Bu doğrultuda harekete geçen Daimler, küresel bilgi teknolojileri (IT) stratejisi kapsamında Türkiye'deki şirketi Mercedes-Benz Türk A.Ş bünyesinde mevcut IT Bölümünün yanısıra bir "Küresel IT Hizmetleri Merkezi" oluşturuyor. 


Yeni merkezin tanıtım toplantısı, Daimler AG Bilgi Teknolojileri Başkanı Dr. Michael Gorriz, SAP ve Sistem Yaygınlaştırma Servis Dağıtım Merkezi Türkiye Bölüm Müdürü Stefan Rosenwald, Mercedes-Benz Türk A.Ş Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes, Mercedes-Benz Türk Bilgi Teknolojileri Müdürü Gökçe Bezmez ve İnsan Kaynakları Müdürü Salih Ertör'ün katılımlarıyla gerçekleşti.


Gorriz: Türkiye'de kurduğumuz küresel IT hizmet merkezleri sayesinde Daimler çok daha güçlü ve global bir IT yapısına sahip olacak.


Daimler AG Bilgi Teknolojileri Başkanı (CIO) Dr. Michael Gorriz, toplantıda yaptığı konuşmada şu noktalara dikkat çekti:
    
"Mercedes-Benz Türk'te IT alanındaki uzmanlık bilgimizi yine kendi şirketimize uluslararası destek olarak aktarıyoruz.  Bu doğrultuda belli konulardaki teknik bilgi ve uzmanlığımızı daha da geliştirmeyi amaçlıyoruz. İleride, şirketimiz dışındaki paydaşlar süreçlerimize daha az dahil olacak, Türkiye'de kurduğumuz küresel IT hizmet merkezleri sayesinde çok daha güçlü ve global bir IT yapısına sahip olacağız."


Tüm Konu: Mercedes-Benz Türk, Türkiye'yi seçti!

Kaynak: www.chip.com.tr