merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım

orator
31-07-2007, 12:34   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım ben flashget kullanıyorum ve şu anda bitmemiş 4 adet download ım var ama sistemim çöktü yanlız güvenli kip te çalışıyor yedeklerimi aldım fakat flashget deki downloadlarımı taşıya bilirmiyim acaba yardımcı olursanız sevinirim

stern
31-07-2007, 12:43   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj

Ağ desteği ile güvenli modda açıp download işlemine devam edebilrisin
bu yarım kalmış dosyaları başka bir sistemde terark çalıştırmak pek düzgün çalışacakmış gibi gelmiyor bana

orator
31-07-2007, 12:44   |  #3  
OP Taze Üye
14 mesaj
stern
Ağ desteği ile güvenli modda açıp download işlemine devam edebilrisin
bu yarım kalmış dosyaları başka bir sistemde terark çalıştırmak pek düzgün çalışacakmış gibi gelmiyor
ewet onuda denedim fakat hiç download etmedi

stern
31-07-2007, 12:46   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj

Benim önerim yeni kurmuş olduğun sistemde tekrar bu downloadlara 0 dan başlaman olacaktır

Caner Güral
31-07-2007, 12:49   |  #5  
Yıllanmış Üye
663 mesaj

@orator

Bu kaldığı yerden devam etme işlemi FlashGet'in marifetiymiş gibi vurgulanır hep.Halbuki sunucu desteklemezse, Flashget'in hiçbir artısı yoktur bile.Dediğim gibi eğer devam edemiyorsa sorumlusu sunucudur.Desteklemiyordur ya da belli bir süreden sonra sizi tanımıyordur.

Eğer indirdiğiniz dosyanın aynısı torrent ağlarında da varsa (Misal webden pardus iso'sunu indiriyorsunuz, yarıda kaldı, devam edebiliyor ancak dosya hatalı geldi gibi) bunu devam ettirmenin, hatta dosyayı onarabilmenin yolu var.

Hoşçakalın.İyi günler, iyi çalışmalar...