Merhaba lütfen yardımcı Facebook ile ilgili

SystemWolf
02-12-2010, 20:45   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Merhaba arkadaşlar internette kurcalamadığım yer kalmadı artık ve hiçbir çözüme olaşamadım bir facebook sayfam var geçenlerde saçma sapan bir olay yüzünden sayfa çalındı vs bunları konuşmaya gerek yok herneyse bugün facebook adminleri tarafından sayfam geri verildi fakat sorun burda başlıyor.

Sayfama bir hatta birden fazla gizli admin var 6-7 tanesini tespit ederek sildim yönetim listesini durmadan yenileyerek bu nasıl yapılıyor diye sorarsanız "Facebook hesap panelinden yöneticiyken hesabı dondurunca sayfada yönetim panelinde görünmüyor kişi" herneyse bu kişinin 6-7 tane gizli facebook hesabını yakaladım ve sildim yöneticilikten eğer zamanında yetişemesem o beni siliyor bir kaç kez geldi başıma facebook adminleri yetkimi geri verince işin en iğrenç yanı bunu Facebook adminleri bile göremiyor. 

Şimdi ben ne yapabilirim lütfen yardımcı olun sende gizli admin aç demeyin zaten açtım 8-10 tane fakat bir yararı olacağını sanmıyorum çünkü ben onu o beni sile sile böyle devam edemez diye düşünüyorum.

Lütfen bu konuda bir bilgisi olan veya bir yardımı olacak kişi cevap yazsın 1 gündür kafayı yicem artık bu yüzden

M.G.G
11-12-2010, 18:39   |  #2  
M.G.G avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,367 mesaj

Hesabın hacklenmiş diyebiliriz.Şifreni değiştir.