ben bir soru soracağım da ama önce pc mim özelliklerini yazmam gerekiyormuş. fakat ben bütün bunları nasıl bulacağım onuda bilmiyorum. yani tam bir acemiyim.
pc mde proğramlar kurulu geldi ve hiç bir cd veya belgesi yok. dolayısıyla hiç bir şey bilmiyorum.
açılırken windows xp yazıyor yardım etmek isteyen olursa beliki işine yarar. sonra word sayfamda yardım konusuna girdim microsf office word hakkında böl. telif hakkı 1983-2003 saklıdır yazıyoo.
professional edition 2003 microsoft corporation ürününün parçası yazıyo. ve ürün kimliğide var lisanlı bir ürün büyük ihtimal.
şimdi sorunumu yazıyorum 2 hafta önce virüslerle başım derde girdi ve eski kullandığım proğramı kaldırdım yeni bir virüs proğramı kurdum. eskisi ad-awarese yenisi ise avast anti virüs. bu proğram sayesinde virüsleri yok ettim ama şimdi paint ve oyunlar yok sanırım virüsleri silerken sildim(ben hiç oyun eklememiştim kendi hafızasında olanlar). virüsleri karantinadan silmiştim. bunun haricinde her hangi bir dosyayı silmediğime eminim.
şimdi pc mdeki tüm kaybolan veya hasar gören proğramları geri almak istiyorum. format atmak için cd lazım ama benim cd yok çünkü bu pc ye proğramlar kim bilir kaç sene önce kuruldu.
şimdi bu işlemi nasıl yapabilirim. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.